Ha júli 9-én mensziztem, akkor mivel és mikor tesztelhetek minél hamarabb?
Figyelj nem kell ennyire görcsölni ezen a teszt témán.A legegyszerűbb ha megvárod,egyáltalán megjön-e a mensid vagy sem.Ha nem jön meg,akkor tesztelhetsz.
A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-10 nappal és erre kell még 3 napot rászámolni.Vagyis valós eredményt az aktus utáni 14 naptól kapsz.
31 hetes km.
még valami:ami nekem bevált teszt az a Gravi hcg,One Step.Az elmaradt mensi napján már pozik voltak.
(első voltam)
Megint még valami:))
és nem a mensid dátuma számít,csakis az aktus.Mikor szexeltél?Na onnantól 14 napra lehet tesztelni.Közben vagy megjön a mensid,vagy nem.
31 hetes km.
Nekem júl. 8-án kezdődött a ciklusom, általában 28 napos, úgyhogy jövő hét közepe körül fogok tesztelni.
Remélem mindkettőnknek pozitív lesz!
Én jövő hét csütörtökre nem várom. Júli 6-án jött meg, de éreztem mikor van ovuláció, így csak szerdán vagy csütörtökön tesztelek. Nehéz kivárni, de muszáj lesz.
drukkolok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!