Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha júli 9-én mensziztem,...

Ha júli 9-én mensziztem, akkor mivel és mikor tesztelhetek minél hamarabb?

Figyelt kérdés
A 3 naposnál honnan tudni, hogy mikor volt a beágyazódás?
2010. júl. 29. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Figyelj nem kell ennyire görcsölni ezen a teszt témán.A legegyszerűbb ha megvárod,egyáltalán megjön-e a mensid vagy sem.Ha nem jön meg,akkor tesztelhetsz.

A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-10 nappal és erre kell még 3 napot rászámolni.Vagyis valós eredményt az aktus utáni 14 naptól kapsz.

31 hetes km.

2010. júl. 29. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:

még valami:ami nekem bevált teszt az a Gravi hcg,One Step.Az elmaradt mensi napján már pozik voltak.

(első voltam)

2010. júl. 29. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Megint még valami:))

és nem a mensid dátuma számít,csakis az aktus.Mikor szexeltél?Na onnantól 14 napra lehet tesztelni.Közben vagy megjön a mensid,vagy nem.

31 hetes km.

2010. júl. 29. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem júl. 8-án kezdődött a ciklusom, általában 28 napos, úgyhogy jövő hét közepe körül fogok tesztelni.

Remélem mindkettőnknek pozitív lesz!

2010. júl. 29. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Én jövő hét csütörtökre nem várom. Júli 6-án jött meg, de éreztem mikor van ovuláció, így csak szerdán vagy csütörtökön tesztelek. Nehéz kivárni, de muszáj lesz.

drukkolok nektek.

2010. júl. 29. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!