Fogamzásgátlò után mennyi idő a normális amit késhet a menstruáció?
Figyelt kérdés
1 hónapja hagytam abba a gyógyszert.babàt szeretnénk,az ovulàciómkor együtt voltunk.
Hétfőn kellett volna megkönnyíti viszont eddig semmi. A hasam viszont úgy görcsöl mintha bàrmelyik pillanatban megjönne.
Mennyi idő szàmít késésnek?
2017. szept. 27. 19:19
1/6 A kérdező kommentje:
*megjönnie,bocsànat
2017. szept. 27. 19:20
2/6 anonim válasza:
Honnan tudod, mikor ovuláltál? Ovu után kb. két héttel kell megjönnie, nálam ez mindig igaz volt, gyógyszer abbahagyás után is. Első ciklusban 13. napon volt ovum, így 27 napos ciklus lett, a másodikban csak a 21. napon repedt, akkor 35 napra jött meg. Én vezettem hőgörbét, onnan tudom, hogy volt ovu és mikor.
3/6 A kérdező kommentje:
Ovulàciós tesztet hasznàltam
2017. szept. 27. 22:13
4/6 anonim válasza:
Idore meg kellene, hogy jojjon. Ha volt ovu, az jo jel, sokaknak mar az abbahagyast kovetoen azonnal osszejon, ilyenkor allitolag az esely is nagyobb ra.
Nekem 1 ev volt, mire megjott PCOs es IR miatt, addigra derult ki, elotte Clostyval meg Norcoluttal kezeltek, ami csak robtott tovabb a helyzeten, aztan masik orvoshoz kerultem, aki dietat ajanlott, aviva tornazni is elkezdtem, es 3 honapra ra jott meg.
5/6 anonim válasza:
Es igen, ovu utan 2 hettel kellene megjonnie, akkor mar tesztelhetsz szerintem.
6/6 A kérdező kommentje:
Teszteltem..... pozitív :)
2017. szept. 28. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!