Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7,1-es 120 perces cukor...

7,1-es 120 perces cukor tényleg sok?

Figyelt kérdés
A védőnő egyfolytában belgyógyászhoz akar vele küldeni. Titeket hasonló eredménnyel küldtek valahova?
2017. szept. 27. 08:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az inzulin terhesség alatt nem mutat valós értéket, viszont az a 7.1-es cukor magas. Mi az, hogy folyton belgyógyászhoz akar küldeni? El kellett volna menned már az első alkalommal amikor a doki megemlítette. Ez nem játék.
2017. szept. 27. 10:26
 12/18 A kérdező kommentje:

A nődokim szerint simán belefér, majd megismételjük pár hét múlva a biztonság kedvéért, ezért írtam, hogy a védőnő akar egyfolytában belgyógyászhoz küldeni.

A háziorvosom szerint is rendben van még, figyeljek oda továbbra is a diétára, ő is belgyógyász is.

Köszi a válaszokat!

2017. szept. 27. 10:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy órával étkezés után nem lehet 7 felett az érték, úgyhogy ha neked két óra múlva is 7 felett van, akkor az gondolom csak meg több lehetett 60 perccel az evés után. A diéta ilyenkor nem mindenkinek segít. Nálam nem segített, úgyhogy két hét próbálkozás után már inzulint kaptam. Hetente kellett mennem a diabra. A terhesség előrehaladásával ez az érték csak romlani fog, úgyhogy jót mond a védőnőd. Olvass utána, pláne a magzatot érintő szövődményeknek és örülj, hogy még időben kiderült.
2017. szept. 27. 10:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért belgyógyászhoz küldenek, miért nem diabetológiára?
2017. szept. 27. 11:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Amúgy én nem értem, hogy mire fel háborognak a kismamák, ha plusz orvoshoz/vizsgálatra akarják őket küldeni. Max. nem találnak semmit. Ha védőnő hülyeségeket beszél, az egy dolog, de ha konkrétan ORVOSHOZ küld, abból bajod nem lesz és nem is lehet. A legrosszabb esetben feleslegesen mégy el. Bezzeg, ha valami történik, akkor egyből jön a felháborodás, hogy miért nem vették észre, meg miért nem küldtek el.
2017. szept. 27. 11:38
 16/18 anonim ***** válasza:

13-as jól leírta.

A terhesség 36. hetéig csak romlik a cukoranyagcsere. És súlyos szövődményeket okozhat a babánál ha nincs kezelve a betegség.

14-es: a belgyógyászat része a diabetológia és egyéb más területek: gasztro, kardiológia, angiológia, krónikus bel.

2017. szept. 27. 12:12
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Részének része, de semmi értelme máshova mennie, mert csak időt veszít azzal, hogy utána úgy is diabetológiai rendelésre küldik, mivel ezzel a gonddal konkrétan az foglalkozik.
2017. szept. 27. 12:25
 18/18 anonim ***** válasza:
7,1-gyel mifelénk már belgyógyászhoz és diabetológiára is küldenek. Gondolom nem szeretnél óriás babát vagy hogy beteg legyen. Én elmennék a helyedben mind a két szakrendelésre. Ha a 180-as diétára is ilyen a 120 perces cukrod, akkor biztos, hogy nem kerek valami. Nekem a 120 perces 4,6 volt kb 3 -4 hete.
2017. szept. 28. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!