Szerintetek ez már akkor biztos? Mikor kellene orvoshoz mennem?
Sziasztok. Augusztus 25én volt meg a menstruációm utoljára. Az 5. késési nap délután csináltam egy tesztet (halvány pozi, de jól kivehető pozitív). Ez tegnap volt (átlag ciklus 27 nap), ma reggel és délután is csináltam tesztet, mert alig mertem elhinni, hogy jól látok, és mind pozitív lett :)
Szerintetek mikor menjek orvoshoz? A munkám miatt minél hamarabb jó lenne elmenni, de csak akkor szeretnék, ha már meg tudja erősíteni a pozitív teszteket!
Ugye ez már biztosan terhesség??
Köszönöm :)
Természetesen mindenképp megírom majd hogy mit mondott de majd csak egy hét múlva pénteken megyek hátha lesz szívhang is :)
Neked vannak tüneteid??
22es vagyok
Nincs tünetem, mindjárt mutatok képet, ma is halvány volt reggel de ettől még ott van ;-) te hogy érzed magad? :-)
Ez egy teljesen jol lathato pozi halkan gratulalok :)
igazabol semmit nen erzek. Hamar elfaradok es neha faj a fejem de semmi extra. Mar a mindjart megjon erzes is elmult :)
biztos ami biztos ma delutan is csinaltam egy tesztet. Ez lett az eddigi legerosebb :)
Telorol nemtudok kepet feltolteni bocsi :/
szerdara vettem ki szabit, akkir megyek orvoshoz es pont akk lesz ket hete h nemjott meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!