Úgy néz ki, hogy babát várok. Az baj ha nagyon fel vagyok fújódva akármit is eszek. Úgy érzem mintha a belülről nyomna valami érdekes érzés. A mellbimbóm nagyon fáj. Holnap megyek orvoshoz. Ez már biztos baba?
Szia!
Ha ezeken a tüneteken túl lenne egy pozitív terhességi teszted, akkor igazán jó esélyed lenne arra, hogy a doki is várandósnak fog nyilvánítani.
A menzesz kimaradása és a puffadás és az érzékeny mellek sajnos még nem tuti jel.
Azér szorítok:)
Már csináltam egy tesztet...halvány második csíkom lett...szóval nem tudom,miért vannak ezek a jelek!!!!
Remélem holnap az orvos azt mondja igen babát várok!!!
De azért köszi a választ!!!
Halvány második csík? Tudod-e, hogy a halvány pont olyan mint az erős?!
És azt tudod-e, hogy milyen ritka a tévesen pozitív teszt!
Remélem örülnél egy babának, mert te bizony várandós vagy!!!
Úristen....el sem hiszem...de pedig éreztem,hogy az vagyok..:))) Nagyon örülök neki!!!
Már csak az kell,hogy az orvos is megerősítse!!!
Köszi csajok!
Szia!!!
Ma voltam dokinál.Azt mondta nem lát terhességet...de érzem,hogy az vagyok.Ma reggel is olyan rosszul voltam...hányingerem volt meg szédültem.Nagyon sokat eszek.Ma reggel annyit ettem mint életemben eddig még soha...:))) Azt mondta nekem a doki,hogy 2 hét múlva menjek vissza akkor csinál ultrahangot!!!Röviden ennyi!
Sok szerencsét!!!!Szurkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!