Milyen érzés, amikor a baba a hasadban van?
Nagyon fura érzésem van, mintha lenne valami a hasamban. Éjszaka hason akartam aludni, de nyomást éreztem a bal oldalon, mintha valami nyomna belülről, mintha valami ott lenne.
Namármost, az a helyzet, hogy még decemberben kiszakadt a gumi, de rögtön bevettem eseményutánit. Azután kétszer megjött. És azóta nem...
Csináltattam tesztet és negatív lett.
Szerintetek bebeszélem magamnak? Vagy lehet, hogy ciszta? Az megmagyarázná a hormonzavart is.
Elmondanátok milyen érzés amikor a baba a hasatokban van: olyan 18-20 hetes korban? Mert ha mégse használt volna az eseményutáni, akkor most kb ennyi idős a baba.
Én 22 hetes vagyok, de már a 18. héttől észreveszi mindenki rajtam, hogy baba van. Ennyi idősen már eléggé szembetűnő a has, és semmivel össze nem téveszthetően mocorog, néha elég nagyokat is rúg.
Biztos, hogy csak beképzeled magadnak.
A hasam az nő folyamatosan, mivel hízok megállíthatatlanul már 2 éve... azóta amióta abbahagytam a fogamzásgátlót. Szóval ezért is durva, mert a hasam az nagy lett...
De köszi a válaszokat.
Akkor ezek szerint nagyon egyértelműen mozog.
3.vagyok,közben jött egy kommented hogy nő a hasad.
Ha baba van akkor nem puha hanem feszes hasnak kell lenni amit nem tudsz behúzni vagy benyomni.
Kizártnak tatom a terhességed több okból kifolyólag is!!!
Szerintem nézesd meg dokival, mert tényleg, nem kizárt, hogy ciszta, vagy egyéb okoz hormonzavart nálad.
szia
menj el a dokihoz
bár ha a teszted negatív lett nem vagy terhes
de azóta meg se jött?:.....
hát nem tudom !!
menj el a dokihoz
lehet hogy egy óriási meglepi fog várni..: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!