A gyertyaállás tényleg segíthet, hogy könnyebben teherbe lehessen esni?
Lehet, hogy segít, mert sokan dícsérik. :)
Én anélkül lettem terhes. Lényeg, hogy az aktus után tényleg ne kelj fel azonnal, hanem még egy 20-30 percig feküdj!
Sok szerencsét!
Szerintem ennyire nem kell akrobatikázni, viszont az aktus után maradj fekve 5-10 percig, amíg jól esik :-) Nálunk bevált, kb 2 hónap után hozott eredményt - 7 hetes vagyok :-)))
Sok sikert!
Szia
Nem akarok észt osztani, meg senkinek sem a "taktikáját" alábecsülni, de a gyertyaállásnak semmi köze nincs a teherbeeséshez. A spermák az ejakuláció alatt nagy sebességgel lövellnek ki, és ez teszi lehetővé, hogy eljussanak az érett petesejthez. A spermák a számukra megfelelő Ph- val rendelkező petevezetékben várakoznak akár 48 órát is és itt történik a megtermékenyítés.
Természetes mindenki abban hisz és úgy csinálja, ahogy az ő lelkét megnyugtatja. Tényleg nem akarok senkit sem megbántani, vagy kioktatni. Elég sok ilyen praktika létezik, de nagy részüket csak azért "találták" ki hogy a nők lelkét megnyugtassák, azért hogy ők mindent megtesznek, annak érdekében, hogy teherbe tudjanak esni. Ezzel ninxs is semmi probléma, csak azzal kell vigyázni, hogy ne essünk át a ló túloldalára!
10 hetes terhes egészségtantanár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!