Nem működött a fogamzásgátló, a többi lent?
Sziasztok! Először is azzal kezdeném, hogy nem felelőtlenség, hanem a fogamzásgátló pár százalékos hibafaktora éppen nálunk jött be. Barátnőm 3 hónap múlva, én 5 hónap múlva leszek 18. És bejelentette, hogy 3hete késik, és nem annyi csík volt a gyors teszten ahányat várt(3x is). Másfél éve vagyunk együtt elég szilárd kapcsolatban, az abortuszt teljesen elítéljük, a 2 család anyagi helyzetével fel is tudnánk nevelni. De egy a bökkenő, neki gazdasági suliba, nekem meg orvosi egyetemre van nyílt utunk. Magyarul semmi szakma, érettségi meg pár hónap múlva. Ő meg szeretné tartani, én kicsit hátrálok tőle, az bátorít, hogy a nővérem 17 évesen szült és most 12 éves a gyereke. Boldog kapcsolat, jó anyagi helyzet. Szóval nem húzta a korai gyerekvállalás keresztbe a terveiket a sógorommal.És igazából.... egyetem kilőve, mert a gyerek csak egy gyerek és mellette kell lenni, érettségivel annyit nem fogunk keresni, mint amit megszeretnék adni a gyermekemnek, és egyikünk se akar az "ősökön" élősködni... Mi lenne a legjobb megoldás szerintetek?
Légyszíves mellőzük az értelmetlen kommenteket..
Meglep, hogy hogyan emlegetik az előttem szólók a gyereket. Már rendelkezik egy élettel, és az abortusz igenis felér egy gyilkolással. Szerintem ez mindenkinek a lelkén száradna élete végéig. Azt is vegyétek figyelembe, hogy az abortusz után, lehetséges, hogy nem lehet utána gyereke a barátnődnek.
(én véleményem, és feltételezem fiatalabb is vagyok, mint az előttem írók)
Bocs az offért: Az egyik válaszoló három csíkkal jött. Szövegértést még gyakorolni kell. 3x is-t írt a kérdező.
Kedves kérdező. Ha a szülők még ha nem is segítenek az ellátásban, de mégis támogatnak titeket, véhezzétek el a tanulmányaitokat. Párod halaszt egy évet legfeljebb. Kemény lesz az biztos, de már ez van. Ha nem tanultok tovább, elvágjátok magatoktól a lehetőségeket.
Itt soha senkinek nem működik a fogamzásgátlója, pedig mindenki annyira tartja a szabályokat... Úgy látszik, csak házasságban és felnőtt embereknél működik, a 16-18 éveseknél nem, ők holland módszer mellett is potyogtatnak.
Megszülheti, de nem lesz belőle sem orvosi, sem gazdasági suli, az garantált. Nem a gyerek miatt...
Kedves Utolsó, felnőtt vagyok és házas, és képzeld, én is teherbe estem a tabletta mellett, holott nem volt zavaró tényező.
Nem mondom, sokan biztosan ellazázzák a szedését, de ne általánisítsunk nár!
Bocs az offért, ugyanis a kérdésre nem tudok válaszolni. Egy ilyen egyenletben olyan sok az ismeretlen, hogy kívükről csak a frázispuffogtatás megy, a valóban jó válasz bennetek lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!