11-e körül volt peteérésem... Ma kíváncsiságból teszteltem és sajnos negatív lett. Akkor már bizti nem baba?
Ne aggódj előre. Várd meg a nemvárt menzi napját és csak azon a napon vagy az után tesztelj. Ilyenkor ha terhes vagy még nagyon kevés a HCG a szervezetedben, de ez minden másnap megduplázódik. Kitartást! Szorítok neked!
6 heteske
Szia! Sajnálom, hogy elkenődtél, de - tudom nehéz - légy egy kis türelemmel még, addig vegyél még terhességi tesztet! Nekem is így volt, hogy vasárnap nem kellett megjönnie, és én is türelmetlen voltam és már csütörtökön csináltam tesztet, ami halványan pozítiv lett, de a biztonság kedvéért vasárnap reggel is csináltam tesztet (olyanok voltak a napok, mintha évek teltek volna el olyan lassan mentek) és akkor már erősen látszódott mind a két csík... boldog vasárnapunk volt:-)
Írjál majd a fejleményekről!:-)
Szorítok:-)
7 hetes kismama
Pontosan ugyanebben a cipoben jarok!!!!!!! Hihetetlen!!! :D
Pont ma van 10napja hogy volt PE, meg akcio es vasarnapra nem varom a mensit. Neked van valami folyasod/huvelyvaladekot, vagy mensis erzesed? Nekem neha van valami, de aztan elmulik. Ma vagyok a 23.napon, tehat a mensi kizarva.
(hasonlo cipoben jaro :D ,de jo becenevem lett :D)
Nos, igen, nekem is ezek vannak!!!! Marmint neha ez a mensiszeru erzes, meg a folyas. A faradtsagra en nem alapozok, mert en mindig az vagyok amugy is, hiaba nem vagyok vashianyos es minden vereredmenyem tokeletes. :D Szoval ezzel kapcsolatban nem nyilatkozok. Te mikor akarsz tesztelni, majd vasarnap??? Nem tudom ,de sokszor van olyan erzesem, hogy most osszejott. :D Aztan majd meglatjuk.........probalom ugy felfogni, hogy ha osszejott az is jo, ha meg esetleg nem ,akkor majd legkozelebb, annal kesobb lesz hanyos, hanyingeres idoszakom, amit nagyon nem varok. :D Minden rosszban van valami jo! :D Feltetlenul ird meg, hogy ha meg lesz addig mas tuneted, meg majd a teszt eredmenyet is. Apropo, milyen tesztet fogsz hasznalni? Nekem van egy Lily, meg 2darab First Response ami allitolag mar mensi elott 5nappal kimutatja, ha van baba.
Ugye, jó a becenév? :) Hát én ma reggel egy Lilly-vel teszteltem... ami ugye negatív lett... HA nem jön meg, akkor hétfőn tesztelek...addig kibírom valahogy... :) Ha megjön akkor majd legközelebb, hátha nagyobb szerencsénk lesz. Ok, írok ha lesz újabb tünet... vagy jel... :-)
Ti mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!