Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyógyszer után lehet baja a...

Gyógyszer után lehet baja a babának?

Figyelt kérdés
10 évig szedtem a triregolt és az első menszi utáni hónapban terhes maradtam. Lehet valami baja a picinek? Nagyon vártam már, hogy terhes legyek de nem gondoltam, hogy ennyi év gyógyszer után terhes maradhatok. Segitsetek kérlek.
2010. máj. 27. 09:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baja. Azért szoktak javasolni pár hónap szünetet szedés után, hogy helyreálljon a ciklus, kiszámítható legyen a peterés időpontja, ezáltal pedig a terhesség kora. A gyógyszer abbahagyása után közvetlenül van, akinél "elszabadul" a petefészek és hirtelen gyorsan érlelni kezd petét, intenzívebben, mint egyébként, másnál meg idő kell, míg magára talál és működni kezd. Nálad az előbbi eset állt elő. :)

Ne aggódj, élvezd a babavárást! Gratutlálok! :)

2010. máj. 27. 09:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Megnyugtattál.
2010. máj. 27. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!