Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Árt a babának a Lokren nevezet...

Árt a babának a Lokren nevezetü gyógyszer?

Figyelt kérdés

Lokrent szedek napi felet,és most kb 2-3 hetes terhes vagyok!

Orvoshoz még korai mennem,de viszont hirtelen nem szabad elhagyni a gyógyszert!

Mit tegyek?

2011. febr. 24. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet rossz helyre irtad ki a kerdesed... ;)

Honnan tudod, hogy 2-3 hetes terhes vagy, ha ennyi idosen meg az orvos sem tudhatja?

Tudtom szerint k.b. 5 hetes korig nem igazan lehet "artani" a bababak bizonyos gyogyszerekkel, de jobb lenne orvoshoz fordulnod.

2011. febr. 24. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:

"Terhesség és szoptatás ideje alatt szedhető-e a tabletta?

Terhesség alatt csak az orvos kifejezett utasítására szabad szedni a Lokren tablettát."

Honnan gondolod, hogy 2-3 hetes terhes vagy? Ezt még ki se mutatja a teszt... Az utolsó mensi 1. napjától számolják a terhességet...

A kardiológustól vagy a háziorvostól kérdezd meg, mi a teendő!

2011. febr. 24. 10:42
 3/7 A kérdező kommentje:

tapasztalatból !!

Már kettő gyermekem is van!!!

2011. febr. 24. 12:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Hiába ,vannak még buta emberek!
2011. febr. 24. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj de jó, hogy legalább te okos vagy!!!!

Nem értem, miért kell így letorkollni azt, aki igyekszik segíteni!

Nem mindenki tudja 1-2 héten belül, hogy terhes... még akkor se, ha épp van már gyereke... Egyébként, ha mindent ennyire tudsz, azt is tudod, hogy az első hetekben nincs kapcsolat az anya és az embrió között... Legyen itt szó bármilyen gyógyszerről.. Ha megfogant a baba, nem vetélsz el az első 12 hétben (ne adja Isten!), akkor nagy rá az esély, hogy makk egészséges..

2011. febr. 24. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj,nem lesz semmi baj tőle!Én magasvérnyomásos vagyok gyerek korom óta,plusz szívbetegség is van,ezért nálunk csak tervezett terhesség jöhet szóba.Egy éve járok a kardiológusomhoz,aki leállított az ace-gátló gyógyszeremről,mert az ace-gátló vérnyomáscsökkentőket tilos szedni már a tehesség tervezésekor is.Így átállított béta-blokkolóra,a Lokrenre,nekem 2x1-et kellett szednem,a pulzusomat szépen lenyomta,de a vérnyomásomat nem sajnos.Most megint átállítottak egy másikra,ez is béta-blokkoló.Nyugodj meg,béta-blokkolót lehet szedni,nem lesz gond a Lokrennel,ha nekem jó lenne,maradt volna,de mivel nem vált be nálam,ezért másikra állítottak át.Ace-gátlókat tilos szedni!

2011. febr. 24. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Elso vagyok.

Kerdezo, nagyon sajnallak teged. Mire volt jo a fenti kommented? Talan felment a vernyomasod az olvasottak soran? Hiszen en sem es a masodik valaszolo sem irt semmi rosszat.De valoszinu, hogy valami nincs rendben veled. De mind e mellett kivanok neked szerencses babagyartast es majd tobb turelmet a gyerekneveleshez.

2011. febr. 25. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!