Valószínű terhes vagyok, senki nem kényszeríthet, hogy elvetessem, ugye? 17/L

Kicsit off!
11-es válaszoló: meg sem uh-hatják felnőtt felügyelete nélkül, mivel alá kell írni, hogy tudomásul vette, hogy a vizsgálat nem mutatja ki, ha valami gubanc van. Ezt meg vagy nagykorú teheti meg, vagy törvényes képviselő, aki jelen esetben a szülője. A másik, hogy abortuszt is csak a törvényes képviselője aláírásával hajtanak végre és nem hinném, hogy 6 héten belül betölti a 18-at a kérdező.
Kérdező: az jó dolog, hogy el tudtad mondani anyudnak, hogy mi történt és lehet, hogy terhes vagy. Látszik, hogy megbízol benne. Csinálj egy újabb tesztet és mutasd meg neki is és hallgass rá, hogy menjetek orvoshoz. Ha már biztos, hogy baba van a dologba beszéljétek meg együtt.

Engem személy szerint nagyon elkeserít, hogy itt egy fiatal lány, aki felvállalná a tettei következményét, az emberek nagy része pedig abortuszra bátorítja.
Nagyon valószínűnek tartom, hogy a sok stressz, illetve a hormontúladagolás (tabletta) miatt lett pozitívféleség a teszted, csinálj mindenképp egy másodikat, mielőtt elmondanád valakinek. Én két éve karácsonykor hittem azt, hogy terhes vagyok, mert már 2 hete késett, és majdnem elmondtam anyunak... de jó, hogy nem tettem, csak ráparáztam, bebeszéltem magamnak a dolgot. Vettem magamnak egy tesztet és negatív lett, akkor megnyugodtam, és 2 órával később megjött.
Szerintem sokkal bátrabb és felelősség teljesebb dolog megtartani a babát, mint elvetetni, akkor is, ha neadjisten egyedül fogod felnevelni őt. Főleg, ha már most lelkileg kivagy a gondolattól, hogy elvetetsd a magzatot, amikor még az se biztos, hogy terhes vagy.
Ha szeretnél valakivel beszélgetni (anonim), mert nincs kivel megdumálnod a dolgot, akkor nyugodtan írj rám privátban. Én 22 éves vagyok, tehát csak egy pár évvel idősebb, mint te. Átérzem, hogy min mész keresztül. Szerintem szuperül állsz a dologhoz!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!