Valószínű terhes vagyok, senki nem kényszeríthet, hogy elvetessem, ugye? 17/L
Dehogynem fog, klassz helyre is kerülhet.
A mostani állás szerint nem érez, de 2 évente is nagyot változik ám a világ, nem tudhatjuk biztosan.
Szerintem feleslegesen stresszeled magad, csinálj még egy tesztet, nem vagy lecsúszva semmiről.
Egyébként minek kell anyukád a nőgyógyászati vizsgálathoz? Nem egyedül jársz orvoshoz?
A pasit dobd ki, ha nem változik a reakciója. Elsőre mindenki megijedhet, de azért ez már sok.
Ne hallgass az utolsóra, jól csinálod, mérlegelj és tájékozódj sok különböző helyről.
Amúgy az emberek a gyermekeik halálát és eltűnését is túlélik. Szívás, de ezzel kell élni. Ugyanígy egy abortuszt is túl lehet élni.
Én a biztos halált az esetleges szenvedésnél rosszabbnak tartom, de el tudom fogadni, ha az ember a bizonytalan helyzettel nem tud együttélni, ezért az abortusz mellett dönt.
Te tudod, mit dolgoznál fel könnyebben, de ne csak az abortuszellenes oldalt hallgasd, hanem olyan fórumokat is keress, ahol boldogok a nők, és úgy érzik jól döntöttek az abortusszal.
De csak akkor, ha biztosan terhes vagy. Legalább egy rendes pozit tesztelhetnél, mielőtt anyukád agyvérzést kap.
"Elmondtam a barátomnak, és azt mondta, hogy vetessem el.... meg azt is mondta, hogy ez csak az én hibám. "
Erre a reakcióra reagáltam/tuk h dobja ki a pasit.
Senki nem várt el tőle semmit, hisz még nem is biztos a terhesség. De ez a hozzászólás sokmindent elárul a fiatalemberről.
10-es:felháborít amit az örökbefogadásról írtál.Nem tudod valszeg miről szól az örökbefogadás.
Aki az örökbefogadás mellett dönt nem fog így viselkedni azzal a gyerekkel.
Nem hiszem,hogy ez most saját tapasztalat volt.Ha igen szar ügy.
Kérdező:
Szerintem se vagy terhes.Előbb bizonyosodj meg róla tényleg az vagy e.Csinálj tesztet.Ne haragudj kérdező az off-ért de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.
Egy öf
16-os válaszoló vagyok
Én is bevezetném a pszichológiai tesztet gyerek vállalás előtt.
Úgy kielemez,hogy csak na.Kemény volt
Mi már túl vagyunk rajta .
Nem lehet egy gyereket ütve-verve nevelni
Hülye aki így gondolja.
Minden örökbefogadásnak meg van az előzményi a saját története a miértjei .Miért szeretnének örökbefogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!