Lehetek terhes az alabbi leletek alapjan? Illetve elegendo-e ez, hogy megallapitsam vagy kizarjam a terhesseg tenyet?
Terhessegre utalhat az alabbi lelet?
Uterus: 53.0x37.0x42.0mm
Endometrium: 9.90m
Jobb o.ovarium: 25.0x17.0mm
Bal o.ovarium: 28.0x24.0mm
Terfogat 8ml
PCO-s jelleg
Szabad hasuri keves 10mm folyadek
Illetve ez a kb. 2-3 perces huvelyi vizsgalat, amit vegeztek rajtam, elegendo -e a lehetseges terhesseg kimutatasara? Ugy erzem, nem vegeztek el minden lehetseges vizsgalatot, es nem vettek komolyan.
Milyen 15-30 perces tesztre gondolsz?
Csak a genetikai ultrahangok voltak nekem ilyen hosszú vizsgálatok, egy sima ultrahang, ahogy írod kb. 2 perc.
Egy 3 hónapos magzat kb. 6-10 cm hosszú, a méhed nem volt akkora, mikor mérték. Szerinted ezt hogy lehetne nem észrevenni ultrahangon???
Szia!
Ez alapján ez nem terhesség, három hónapos pedig pláne kizárt.
Három hónap az kB. 12. Hét, ott amint ultrahangot kapcsolnak ficánkol a magzat, akinek jó esetben szép baba formája van már, szívhanggal, köldökzsinór áramlással stb... Tapasztalatból írom, kettő 12 hetes ultrahangon vagyok túl életem során.
Ha szeretnéd a babát, szurkolok, hogy sikerüljön, és a Pco - nak tényleg utána kellene járnod, és megpróbálni kezelni!
A pco, amit nálad leírtak leggyakrabban egy inzulinrezisztencia nevű betegséggel jár együtt, sokszor pajzsmirigy alulműködés is előfordul - ez a betegségcsoport teljes hormon-és anyagcsere zavart okoz, mellesleg így kezeletlenül szinte lehetlen teherbeesni.
Szerintem endokrinológust érdemes lenne a panaszaiddal felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!