Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Én vagyok a tegnapi...

Csajok! Én vagyok a tegnapi Maria Romed tesztes. Ma voltam dokinál, méhkürt és petefészek gyulladásom van. Ez okozhat álpozítív tesztet?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok hogy egy újabb kérdést teszek fel..De szükségem van rátok. (Amúgy aki még csak most olvasná előszőr a kérdésemet, az a 3.-ik oldalon megtalálja a tegnapit, ami összefüggésben van ezzel.) vagy itt -> http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Azóta írtam nektek az előző kérdésemhez, és egy képet is felraktam, de még mindig a tegnapi tesztről, amin mostmár jól kivehető a 2 csík, igaz elég érdekes..

Köszönöm, ha írtok!

2010. máj. 26. 12:32
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Megcsináltam a tesztet lányok..Olyan negatív lett hogy attól jobban nem is lehetne, se szellemcsík se semmi... (ja Gabrielt használtam)

Úgy döntöttem hogy jó ideig hanyagolom a teszteket, mert nem lehet bennük megbízni..legalábbis nekem ez a tapasztalatom..de ez csak az én véleményem..

Azért köszönöm hogy izgultatok értem..

Mostmár szedem a gyógyszert, és remélem minél hamarabb rendbe jövök.

KÖSZÖNÖK MINDENT!! :)

ui: azért lehet hogy jobb is ez így hogy a gyulladás mellett nem lesz baba :(

2010. máj. 27. 12:08
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia.

Igen, abban igazad van, hogy előbb orvosolni kell a problémát, és utána belevágni a babaprojectbe.A tesztekkel kapcsolatban is igazat adok,de amennyiben meggyógyulsz, és ugy érzed itt az ideje a "tesztelésnek" ajánlom figyelmedbe a Babaproject. hu oldalt.Én annó ott rendeltem teszteket, 5 db-os kiszerelésben, jó áron kapható.És az nem hazudott.Már a 11. dpo napomon halván pozi volt.

Jobbulást, és sok sikert a továbbiakban!!!

31 hetes km.

2010. máj. 27. 12:42
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, megfogadom a tanácsod :)

És amint sikerülni fog a baba (ha már meggyógyultam), megírom nektek!

Kedves Utolsó! Boldog babavárást kívánok és minden jót! :)

2010. máj. 27. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!