Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek még újra terhes?

Lehetek még újra terhes?

Figyelt kérdés

Van már gyermekünk és úton volt a következő. De sajnos meg kell szakítani. Nagyon vágytunk rá és majd meg szakad a szívünk.

Ezek után lehet még gyermekünk? Sajnos volt két vetélésem is már régebben.

Aggódom h ezután a beavatkozás után nem lehet több gyermekünk.

2017. szept. 3. 12:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Terhes még lehetsz, de tisztázott, mi az oka a két vetélésnek? A férjedtől volt az a két gyerek is? Mert a legtöbb spontán vetélés genetikai rendellenesség miatt van, és azt írod, a mostani kisbabád is beteg. 4-ből 3 gyerek tehát, hacsak nem valamilyen hormonális okból vetéltél. Ez valószínűsíti, hogy van valamilyen genetikai rendellenesség, amit mindketten hordoztok, és könnyen örökölheti mindkét oldalról a baba, aki így beteg lesz. Egy következő terhesség előtt mindenképpen elmennék genetikai tanácsadásra, illetve érdeklődnék az orvosomnál, nem ajánlaná-e.

Sajnálom, hogy a kicsivel kapcsolatban ilyen döntést hoztatok. Én lelkiismereti okokból nem vetetném el, de azt elismerem, hogy ez azért nem az az abortusz, ami az átlag, és megértem a fájdalmatokat.

2017. szept. 4. 17:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Minden vágyunk az volt hogy legyen egy kislányunk,két csodálatos fiú után.

És egyszer csak teljesült.

Ott volt ,és mi annyra örültünk neki...még akkor is ha tudtuk,nem lesz egészséges.

A mienk volt.

És ezzel a ténnyel,nem változott semmi.

Csak azt kérdezdtem meg,hogy;

- Ugye,nem fog fájdalma lenni?

És a többi gyermek nem fogja látni fájdalmak közt elmenni?

Nem tudták a választ rá.

Csak azt, hogy az első lélegzetvétel az,ami eldönt mindent.

Megszületett....

És nem látszodott semmi rajta ,csak egy hatalmas fekete hajú ,kicsi életet láttam,aki,élni akart,,és aki az enyém.

A nagylányom,mélyen vallásos.

A folyóson sírt,,és ímádkozott a testvéréért,akit szinte nem is ismert.

Csak az járt az eszembe ,ezt a gyermeket nem adhatta Isten ,csak azért hogy elvegye.

Nem tette meg!

A műtét sikeres volt, és ott feküdt előttem,egy egy pici élet,aki,élni akart. Mindenáron.

Ha voltak is fájdalmai,nem mutatta.

Nem sírt hanem a harmadik napon mosolyt láttam az arcán

Nehéz küzdelme volt, .És vele szenvedtem én is

De láttam anyákat, kik a leokémiás gyermekükkel voltak bent a Szegedi Klinikán.

És két kezelés közt a szuszanatnyi időt ,arra használták fel,hogy kisírják magukat....mert a gyermekük előtt erősnek kellett lenniük.

Akkor,őket látva erőt kaptam,mert azt láttam, az én próblémám sokkal kisebb.

Hogy az orvosok voltak csodatevők?....Vagy csak Isten hallgatott meg minket nem tudom. De itt van velünk,a mi kis angyalunk,aki az egyik napsugarat adja a mi életünkbe .

És igen,az ember megtanulja,hogy az egyetlen mondat,ami ilyenkor könnyithet,az hogy:

:-LÉGY POZITÍV!!

:D

Mert nem szabad feladni, és harcolni kell!

2017. szept. 5. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!