GYEREKEK! Lehet terhes lettem?
Figyelt kérdés
Kb pár hete azt álmodtam hogy pozitív tesztem lett.19 éves leszek nem akarok gyereket!Aug5-én jött meg utoljára.13-ÁN voltam barátommal.De nem emlékszem hogy betette!Csak próbálgattam kiverni neki meg ilyenek,de be volt rúgva es mást is szedett aznap pont..es emiatt fel se állt neki a farka..és mással ,meg tuti nem voltam..most késik 2 napja,.már egy héttel ezelőtt azt hittem megjön mert olyan igazi erőse mensis görcseim voltak egy hete...ugy rendesen éreztem tuti megjön erre nem!!És tegnap este megint azt álmodtam hogy pozit teszteltek!2017. szept. 3. 12:03
11/18 anonim válasza:
Aha, szóval annyira be voltál rúgva és drogozva hogy nem emlékszel arra mit csináltál..anyukád biztosan büszke rád, gratulálok.
12/18 anonim válasza:
Sötétség serege...
Mi az,hogy gyerekek?????
Nekem nem mondja egy kis fruska, hogy gyerek! Nem vagyok a jatszopajtasod, ad 1! Ad 2 meg csinalj 1 tesztet igazibol, almodozas helyett!
Bődület a mai fiatalság... 🤔😳
13/18 anonim válasza:
Ez az egesz kerdes...kritikan aluli!
Mi az, hogy gyerekek? Kiktol varsz valaszt? Nyolc evesektol?
Remelem, nem vagy terhes! Eleg a hulyekbol igy is!!!
14/18 anonim válasza:
:) b+
Nemhiszem h a lankadtpecsű részeg-narkos palid felcsinalt vna, de csinálj egy tesztet nehogy aztan kiderüljön h akkora trippben voltatok, hogy a biológia is rátok cafol.
15/18 anonim válasza:
Add istenem, hogy ez az egész kamu legyen...
17/18 anonim válasza:
Csinálj tesztet és majd írd meg hogy mi van! Akár piriviben is jöhet.
18/18 anonim válasza:
Ha Te sem emlexel dolgokra nem csak a parod szedett be vmit. Gratulalok ilyenektol kell gyerek a tarsadalomnak. Nyugodtan lepontozhattok ez miatt senkit sem erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!