Ciszta okozhat terhességi tüneteket?
2 nap van még mensiig nem tuti hogy a baba, a teszt még nem nagyon mutathatja ki, még pár napot várnod kell. és szombat vasárnap elött nem is csinálnék tesztet.
ezeket a tüneteket a mensi elöjele is lehet.
de pl hcg termelödhet mikor tumorod van akkor is. ezt nem elrettentésnek írom de terheségi és pozitív tesztet okozhat egy tumor is. csak a kérdésedre válaszolva.
Igazad lehet... csak hát gondoltam, ha már rosszul vagyok, akkor már a tesztnek is ki kéne mutatnia. Türelem nem az erősségem.. :-)A mensi előjelét viszont kizárnám, mert semmi nem szokott lenni kis mellfájáson kívül, (most hozzáérni nem lehet úgy fáj).
Marad a bizakodás hogy baba, doki sajna csak 3 hét múlva, addig külföldön vagyok. :-( Köszi a választ!
Én egy hét késés után mertem csak tesztelni és pozitívat teszteltem. Nekem már jóval a mensi napja előtt fájtak a mellem, szúrkált a hasam, és sokszor volt hányingerem, de szerencsére nem jött meg. De azért nem mertem egyből teszelni
Egy 5 hetes és 5 napos pocaklakós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!