Aki pontosan tudta, hogy mikor volt peteérése (pl. : ovu teszt, uh), majd abban a hónapban terhes is lett, az mikor érezte először a terhességi tüneteket pé-től számolva, és mit érzett?
görcsölést éreztem ovutól minden nap,de az mensiig is van ugyebár.mást amit eddig nem az a 7-10napig erösebb feszités a hasamban ,10. napon barnázás.mensi napján haspuffadás,görcs.majd utánna hőhullámok,mérhetetlen álmosság.
azt hiszem ennyi
mi abban a hónapban csak egyszer voltunk együtt védekezés nélkül, (tehát én tudom a fogantatás napját) és pont félidőben, ezért gondoltam rá, hogy akár baba is lehet
lett is :) de én az elmaradt havin kívül semmit az ég világon nem éreztem a legelején
az első tünet a mellfeszülés volt, de akkor már régen tudtam hogy baba van
nekem nem volt soha hányingerem, hányás, nem szédültem, nem voltam kívánós, semmi
Igen, tudom és szerencsére első hónapban össze is jött. Én rá kb. 7 nappal mellfeszülést éreztem. Nekem nem nagyon szokott fájni a cicim mensi előtt, feszülni meg pláne!Most viszont feszült! Más tünet nem volt. A fáradtság kezdődött úgy a 6. hét körül, émelygés pedig a 7-8. hét körül! De már el is múlt!
11 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!