Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem a barátomtól és...

Teherbe estem a barátomtól és elmondtam a szüleimnek de ők nem engedik hogy megtartsuk, lehet hogy fiatalok vagyunk, de az anyagi háttér meglenne munkánk van Kényszeríthetnek e a szüleim, hogy abortuszra kelljen mennem?

Figyelt kérdés
22L 27F
2017. aug. 29. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

Szia

Én 22N vagyok párom 28 F és 12 hetes kismama vagyok. Tervezett voltm szval nem mondanam h hú de fiatal vagy es a szuleid végképp egy mukkot nem szólhatnak bele

2017. aug. 30. 11:57
 12/21 anonim ***** válasza:
39%
Kozmunkabol nem hinnem , h meglenne az anyagi hatter.😕😀
2017. aug. 30. 12:14
 13/21 anonim ***** válasza:
51%
Te jó ég ez a kérdés komoly? Még a végén az 5 ös válaszolónak van igaza!
2017. aug. 30. 12:49
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
Nekem sántít ez a kérdés.szerintem is az 5-ös válaszolt jól.
2017. aug. 30. 13:30
 15/21 anonim ***** válasza:
54%
nem kényszeríthet senki!
2017. aug. 30. 18:46
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyamsag alatt egyébként nem értem miért kell az embert szidni azért mert feltesz egy kérdést. Az én fizetésem 150.00ft a párome több mint a kétszerese van lakásunk.
2017. aug. 30. 18:59
 17/21 anonim ***** válasza:
48%
Csak agyad semmi.
2017. aug. 30. 19:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégis hogy jut eszedbe hogy külön élő önálló felnőtt létére a szuleidnek bármi nemű joga lenne beleszolni a ti eletetekbe?
2017. aug. 30. 19:02
 19/21 anonim ***** válasza:
19%

❤️"Gyermeked Téged választott!❤️

A megszületni vágyó lélek mindig anyát választ magának. Ez határtalan bizalom! Bizalom, hogy jó apát választasz számára, bizalom a testedben, hogy ott felépítheti önmagát, bizalom a lelkedben, hogy te leszel az, aki segít kibontani a földi létezésben önmagát. Rád bízza az első lakóhelyét, rád bízza az életét.

Bizalom, hogy első perctől kezdve a legnagyobb szeretet kapja tőled, amit ember itt e földön kapni képes. Bizalom, hogy te mindig csodálatosnak, nagyszerűnek, megismételhetetlennek látod majd őt, bizalom, hogy jöhet vihar, ragyoghat a nap, te mindig biztos pont maradsz.

Az élet legnagyobb ajándékát nyújtja át neked: életet adhatsz, ahogyan te is életet kaptál. Tudj élni ezzel az ajándékkal!

Gyermeked határozott céllal érkezik, s ha te ezt megérted, megérzed, ha valóban együtt élsz vele, ezt mindig látni fogod. Nem akarod mássá tenni, mássá nevelni, mert ezzel ellene élsz.

Gyermeked érkezését várni, életútját végigkísérni a legcsodálatosabb utazás! Szellemi lényének kibontakozását segíteni a legnagyszerűbb feladat! Öröm és szárnyalás, melyben önmagad is megismered, önmagadhoz is hazatalálsz.

Gyermeked számodra is sok-sok üzenettel érkezik. S ha mélyen figyelsz rá, megérted az üzeneteket. mert érted és rólad szól. Neked, amit számodra hozott magával. Hálából, ajándékul, mert otthonra lelt benned!"

2017. aug. 30. 23:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Akkor még mindig nem értem, h mi a probaléma?

Felnött emberek vagytok, ellátjátok magatokat, nem a nagyszülők nyakára szülöd azt a gyereket.

Én 22 férjem 25éves. A mi szüleink max tanácsot adnak ha kérjük, nem szólnak bele az életünkbe, és az fordítva is így van. A mi szüleink felnöttként kezelnek (hiszen azok is vagyunk) .. Javaslom, h emlékeztesd a szüleidet, h nem vagytok már gyerekek, megoldjátok. Természetesen a tisztelettel hiszen még is csak a szüleitek. :)

2017. aug. 31. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!