Szerintetek ez pozitív vagy negatív? A kontrol csíktól a tesztcsíkig rózsaszín a háttér, a tesztcsík helyén pedig egy hajszálvékony rózsaszín csík van.
2013. szept. 17. 00:19
1/24 A kérdező kommentje:
Esetleg áttenné nekem valaki negatívba? Nagyon megköszönném... Egyébkén X-epil teszt,ma vagyok a 13.dpon.
2013. szept. 17. 00:21
2/24 anonim válasza:
Sajnalom, nekem ez negativnak tunik. A legerzekenyebb teszt allitolag a Cupido, esetleg probald ki azt.
3/24 anonim válasza:
A második képen mintha látnék valamit,de nem egyértelműen pozitív...Várj még 1-2 napot,hátha akkor erősödik.Hődet méred?
4/24 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt az első tesztek, éppen csak leheletnyi csíkocska volt. 2 hét múlva szülök.
Ha megvárom míg megszárad, jobban kivehető. 1-2nap múlva csinálj új tesztet, nekem a Gabriel már rendesen mutatta.
6/24 anonim válasza:
Én pont ilyen tesztet használtam a nem várt napján reggeli vizeletből és ilyen halvány lett. Másnap újra csináltam és már sokkal erősebb lett. Nem hitegetlek, mert mi van ha mégsem..., de én a tapasztalataimból kiindulva azt mondanám, hogy ez pozitív. Babonából még nem gratulálok azért, de drukkolok. Neked hány napja késik amúgy? Simán lehet, hogy korán teszteltél :)
7/24 anonim válasza:
Talán pozitív, de iszonyat homályos. Tényleg nem bántásból írom, de komolyan nem értem az ilyen homályos képeket feltevőket. Vagy látja és pozitív vagy nem látja rendesen és vár, de ha ő sem látja rendesen szabad szemmel a teszten akkor miért gondolja vajon, hogy mi ki tudjuk venni egy homályos képből. na mindegy ez csak egy elvi kérdés volt.
kedves kérdező szorítok neked, hogy baba legyen!!
8/24 anonim válasza:
pozitívnak látom a második képen.Ha megszárad a papír,talán jobban kivehető lesz a második csík!
9/24 anonim válasza:
10/24 A kérdező kommentje:
A ma reggeli negatív sajnos. Ma kellene megjönnie. Ha nem jön meg,veszek egy más fajta tesztet. Ez lenne a 25. próbálkozós hónap...
2013. szept. 17. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!