Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszakadt az óvszer, lehetek...

Kiszakadt az óvszer, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Tegnap este a barátommal hosszan szeretkeztünk,a gumi pont a végém szakadt ki..gyorsan kihúzta,belőlem kifolyt,fertőtlenítős szapannal kimostam magam aztán melegvizes tampon dugtam fel..mert úgy tudom ez megöli a spermákat.

Menstruációm előtt vagyunk 6 nappal..eseményutánin gondolkodom,de a párom szerint ne sokkoljam azzal a szervezetem mert menzesz előtt alacsony az esély a teherbeesésre és gyorsan cselekedtünk..

Azért persze mindketten idegesek vagyunk.

2017. aug. 27. 08:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Segítségért fordulok és már is leszólnak..így kérjen ez ember manapság segítséget..nagyszerű hogy csak a hurrogáshoz értetek.

Ma nem tudok,mert utazok egésznap..de holnap megyek nőgyógyászhoz..az még nem késő?

2017. aug. 27. 10:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Ilyenkor egy óra hossza is számít! A nevében is benne van hogy 72 órás tabletta..magyarul az aktustól számolva ketyeg az óra,és minden egyes elveszített órával növekedik a terhesség esélye.Ha azonnal be tudod szerezni akkor a legnagyobb az esély hogy védeni fog.Ha már eltil pl 48 óra már csökken az esélye. Mivel tegnap történt és csak holnap akarod bevenni így le is telik lassan a 72 óra ill. már elég nagy eséllyel maradsz a tabi ellenére is terhes. Kb azonnal be kellene venned ha azt akarod hogy még valamennyire védjen.
2017. aug. 27. 11:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy már a mai nap is késő lenne.

Végül is te tudod, hogy mennyire lenne gond egy gyerek.

Mindig van esély, hogy nem esetél teherbe. Akkor is, ha peteéréskor próbálkoztok. Lehet, hogy most se esel teherbe akkor se, ha nem csinálsz semmit.

Azt te tudod, hogy most mekkora gond lenne egy terhesség, és annak megfelelően cselekedj. (Én a helyedben utazgatás helyett ügyeletre mennék....)

Amitől mindenki kiakadt, az az, hogy nem tudod, milyen kárt okoz a hüvelyben a fertőtlenítős szappan és a meleg vizes tampon. Ráadásul azt se tudod, hogy a terhesség nem a hüvelyben jön létre. Mire a pasid kivette, már kellő számú spermium feljutott a méhnyakon. Nem csak egy, hanem egy kisváros lakosságára elegendő. (Micsoda szerencse, hogy csak egy petesejt van...) Aztán elkezdenek úszni a petevezeték felé, itt találkozik a te petéddel.

Vagyis azokat te onnan ki nem mosod!

Nem véletlen, hogy a spermicidek a legmegbízzatatlanabb fogamzásgátlók. (Pharmatex bébi mond valamit?)

A gond az, hogy nem tudod, mikor volt/van/lesz peteérésed. Van, aki megérzi, de sokan nem. A test működését pontosan megfigyelve ki lehet tapasztalni. (Hüvelyváladék, ébredési hő, stb.)

Abban ne bízz, hogy az átlag nőnek középidőben van peteérése. Ebben az átlagban benne van az is, akinek a menstruáció alatt, közvetlenül utána, vagy pár nappal előtte van. Nekem pl. a vérzés előtt egy héttel. És ez 100%. Ráadásul mindig elsőre teherbe estem. (Igaz, mi terveztük.) Ezért is írtam, hogy a helyedben már ott toporognék az ügyeleten esemény utáni tablettáért. Még mindig kevesebb gondot okoz, mint 7-8 hét terhesség után egy abortusz.

Valószínűleg pár nap múlva úgy is menned kell nőgyógyászhoz, mert tönkrevágtad a hüvelyflórát, és minimum gombás fertőzésed lesz.

2017. aug. 27. 11:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Atyauuuuuriiiiisteeeeen!!! Segitsegert fordulsz ide??! Azert van az iskola neten megbizhato oldalak ahol - amibol tanulhat az ember. Ahhoz miert nem kertek segitseget , hogy kell dugni?! Nameg melegvizes tampo? Es fertotlenitos huvelymosas? 😮😰 😂😂 De mindegy..nekunk 2* szakadt ki az ovszer es nem lettem tole varandos. V szedj a gumi melle foggatlot is v ne szexeljetek , elobb legyetek okosak ehhez a temahoz is.
2017. aug. 28. 09:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel a mosással több kárt csináltál, mint hasznot.. Menj el tablettáért
2017. aug. 28. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy hete pozitívat teszteltemés mára nem vártam. Szerintem nem a ciklus közepén fogant most meg a baba. Bármikor lehetsz terhes. Kisebbik fiam 1 héttela nem várt elött fogant.
2017. aug. 28. 15:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi bajom,fertőzésem sem..és csak a hirtelen pánik miatt tettem dolgokat.Ma reggel megkaptam és bevettem a gyógyszert enyhe fáradtság,álmosságérzet lett rajtam úrrá mellékhatásként..a folyásom teljesen normális,olyan mint amilyen szokott lenni menstruáció előtt amire 5 napot kell várjak..én reménykedem hogy semmi baj nem lesz.
2017. aug. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!