Tegnap este a barátommal hosszan szeretkeztünk,a gumi pont a végém szakadt ki..gyorsan kihúzta,belőlem kifolyt,fertőtlenítős szapannal kimostam magam aztán melegvizes tampon dugtam fel..mert úgy tudom ez megöli a spermákat.
Menstruációm előtt vagyunk 6 nappal..eseményutánin gondolkodom,de a párom szerint ne sokkoljam azzal a szervezetem mert menzesz előtt alacsony az esély a teherbeesésre és gyorsan cselekedtünk..
Fertőtlenítős szappan, melegvizes tampon jesszus.... na ha màssal nem akkor ezzel lesokkoltad a sunid... Teherbe esni valòban a cuklis 14 napja körül szoktak az emberek (ha 28 napos a ciklusod akkor 14 nappal a mensi előtt) de vannak extra peteèresek igy batmikor megeshet a dolog ha a csillagok is azt akarjàk. A hüvelymosàs nem èppen a legjobb dolog a vèdekezèsre sőtt megesik h pont az ellenkezője törtenik hogy elősegìted a mehbejutàsàt a spermaknak szoval ha maskor ilyen törtènik akkor ne ezzel pròbàlkozz. Amùgy nem.hiszem hogy terhes lehetsz de ha 100%ra akarsz menni akkor vegyèl be esemèny utàni tablettàt.
2017. aug. 27. 08:26
3/17 A kérdező kommentje:
Holnap tudnám intézni a tablettát,akkor sokkoljam a szervezetem vele vagy felesleges?
2017. aug. 27. 08:30
4/17 anonim válasza:
Az ilyen hüvelymosás es egyéb dolgok nem segitenek..szoval ha biztosra akarsz menni akkor az esemény utánit javasolnám
2017. aug. 27. 08:38
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor holnap mindenképp utána járok..remélem az időbeli csúszás nem gond.
2017. aug. 27. 08:43
6/17 anonim válasza:
De elelvezett benned?
2017. aug. 27. 09:17
7/17 A kérdező kommentje:
Igen,ma reggel pedig pici derékfájást is érzek..mintha felfáztam volna.
2017. aug. 27. 09:21
8/17 anonim válasza:
Hát te tök hülye vagy. Az iskolában nincs biológia óra? Csoda, hogy egyáltalán a gumiról hallottál már.
2017. aug. 27. 09:42
9/17 anonim válasza:
Fertotlenitos szappan ? Eszednel vagy ? A gyerek melle meg fertozest is csinalsz ?
Es a baratod is egy eszleny lehet, ha szerinte " gyorsan cselekedtetek ".
Ti ne dugjatok meg, hanem fejezzetek be az altalanost !
2017. aug. 27. 09:46
10/17 anonim válasza:
Ilyenkor eseményutáni ajánlott, ma orvos, ügyelet.
Btw bármit is érzel nem attól van, ilyen hamar nem jelentkezik semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!