Lehet buta kérdés de már teljesen össze zavarodtam 22 napra szokott megjönni de nem tudom hogy ilyen esetben hogy kell kiszámolni a peteérést? Augsztus11en volt meg utoljára.
Az elsö hülyeséget ír!
Ha a ciklus rendszeresen 21 napnál nem rövidebb vagy 35 napnál nem hosszabb, az még teljesen normális.
Az egy dolog, hogy 21 napos ciklust még aránylag normálisnak titulálnak, de ettől függetlenül nagy eséllyel normális peteérés sem történik... ennyi idő alatt nem tud rendesen megnőni egy tüsző... 24 napot el kéne érni. Én orvoshoz mennék, peteérés követésre, vagy minimum ovu teszt.
Ettől függetlenül akár szerencséd is lehet, de ez tényleg igen rövid ciklus...
Nem szégyen orvoshoz menni, ha valaki babát szeretne. Tapasztalatból tudom, hogy, ha időben mentem volna dokihoz fél éven belül terhes lehettem volna... én hülye meg vártam közel 6 évet és 7 évbe tellett mire meglett a pici csodánk. Manapság érdemes tudatosan tervezni a babát, mert naaagyon sokan vannak akik akarnak babát és nem jön évekig... és annál többen vannak akiknek meg csak úgy becsúszik. Nagyon stresszes világban élünk és meglepően sok nő küzd valamilyen hormonális gonddal.
Na de ez tényleg mindenkinek a saját dolga :) Ez meg az én véleményem :)
Minden jót jó egészséget és mielőbbi sikert kívánok!
Teherbe eshetsz, de mivel nem tudni van e peteérésed ezért igazából ott vagyunk ahol a part szakad.
A folyás bármitől lehet, nekem pl semmilyen folyásom nem volt még is anyuka lettem :)
Meg, ha esetleg van is peteérés, nem biztos, hogy megreped, mivel kell idő neki, hogy megnöjjön akkorára amikortól meg tud repedni.
Az a biztos, ha lát doki.
Ne keseredj el, nem vagyunk orvosok, csak a tapasztalatokat írjuk le. Segíteni próbálunk :)
Én azért drukkolok, hogy minden rendben legyen és még is hamar sikerüljön a kis csodátok!
Ha nem szeretnél azonnal orvoshoz menni, akkor ha most nem esel teherbe próbáld ki a hőmérőzést a következő ciklusban.
Ha jól csinálod, akkor kiderül van-e ovulációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!