Ha barátnőmnek 3 nap múlva fog megjönni, akkor ilyenkor nem eshet teherbe?
Figyelt kérdés
Aktus esetén2017. júl. 16. 19:43
1/7 anonim válasza:
De. Bármikor lehetséges a teherbeesés védekezés nélküli szex esetén. Még menstruáció előtt/alatt/után is.
2/7 anonim válasza:
De, ahogy az elsö írja, a cilus minden napján teherbe lehet esni, a menzesz elött, alatt és utána is.
3/7 anonim válasza:
4 nappal a menstruációm előtt volt peteérésem az lh teszt alapján, és 14 nappal később szép pozitív lett a terhességi tesztem. :)
Szerintem akkor három nappal előtte se lehetetlen.
4/7 anonim válasza:
Teherbe eshet csak kisebb az esélye, mint ciklus közepén. Védekezzetek mindig.
6/7 anonim válasza:
Ahogy előttem már sokan leírták, védekezés nélkül bármikor teherbe lehet esni. Ha még nem álltok készen egy babaára inkább védekezzetek, mert pont ilyenkor szokott besikerülni egy nem várt terhesség, amikor azt hiszi az ember, hogy na így úgyse sikerül. Nyilván kisebb az esélye mint ciklus közepén, de nem egyenlő a 0-val. Tessék védekezni :)
7/7 anonim válasza:
Én a vérzésem előtt egy héttel lettem terhes, kétszer is. Életemben kétszer szexeltem gumi nélkül. De legalább van két szép gyerekem. :) Szóval akár extrém esetben 3 nappal előtte is lehetséges, bár statisztikailag alacsonyabb az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!