Mikor fog megjönni a menstruációm?
Kedves válaszoló, ha ma délután beveszem és a reggeli kimaradt, azzal nagy bajt csinálok?
Abból is gondolom, hogy ez a hónap sem sikerült, hogy pár napja nagyon feszültek a melleim, de tegnap óta már csak nagyon enyhén érzem. A megjön érzés pedig főleg este jön rám, napközben mintha elvágták volna.
Köszönöm nagyon aranyos vagy :)Majd megírom az eredményt.
Utólag is gratulálok a kisfiadhoz :)
nekem inszem miatt kell progit szednem, 15. dpo reggeli teszt után szoktam abbahagyni.De volt olyanis, hogy még a 16. napot megvártam, reggeli negatív lett, és így azért már nyugodt szívvel (bár rettenetesen szomorúan) tettem le.
hanyas és milyen teszt volt? a tüszőrepedés időpontja biztos?
Egyébként ha bizonytalan vagy, akkor a vérvételt is szokták ajánlani, az sose hazudik 14. dpon már úgy tudom.
holnap és 15. dpo-n még mindenképpen teszteljél, lehetőleg ugyanolyan teszttel, mint most.
Ha 15. dpo reggelinél még semmi, akkor 99%, hogy sajnos tényleg negatív. :( De én nagyon szurkolok!
Inszemes válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!