SOS! Ki csinált már közületek Maria Romed terhességi tesztet? Én most csináltam és nem tudom eldönteni hogy mi van :S .
Kérlek írjatok , mi a tapasztalatotok....
Nekem van rajta egy halvány második csík amit én szemmel azért erősebbnek látok, mint egy szellemcsík, de mégse vagyok benne biztos mert még nem használtam ezt a fajtát soha...írjatok légyszi!
Ez tényleg értékelhetetlen teszt:-(
Remélem az ujabb teszted már 2csíkos:-)?????????
Csajok. Még mindig nem csináltam új tesztet..De megmutatnám nektek a tegnapit, hogy milyen lett mára..tudom hogy azt mondják fél óra elteltével már nem leolvasható az eredmény...de azért érdekes hogy ha nincs hcg a szervezetemben, akkor ez most mi?? [link]
Egyébként még az a problémám, hogy ma voltam dokinál, és azt mondta hogy egyenlőre a teszttel ne foglalkozzak, ő is látta a csíkot...Viszont méhkürt és jobb oldalon petefészek gyulladásom van.. :((
A gyulladás szerintetek okozhat álpozítív tesztet?
Most 3 napig antibiotikumot kell szednem.. :((
KÉRLEK írjatok...
Ja amúgy annyira megnyomkodott, hogy azt hittem sírva fakadok forróságot és égést éreztem, mintha készülne bennem felrobbanni valami, nagyon fájt :(( Miért mondta azt hogy ne foglalkozzak a teszttel?
Elfelejtettem megkérdezni hogy ez okozhat e álpozítív tesztet úgy megnyomorgatott..
Szia,
én minden alkalommal ROMED terhességi gyorstesztet csináltam! Jó eredményt mutatott, egyszerű volt leolvasni,
nem volt vele semmi gond!
Teljesen higiénikus, abszolút kivehető a teszten az eredmény!
Ne Mária Romedként - hanem sima ROMED terhességi tesztként keresd!
Jaja, változott a ROMED minősége, mérföldekkel jobb lett.
Nálam is a várt eredményt mutatta, úgyhogy megyek is mert pelus csere van:)
Sziasztok!
Változott a Romed minősége? Sokat javult?
Cáfolnám!!!
Én 2 hónappal ezelőtt vettem Maria Romed 2+1db-os tesztet, nem kívánom senkinek azt amit a fals eredménye okozott!
Decemberben szültem, szoptatok. Volt 3 ciklusom, azután semmi, persze a szoptatásra gondoltam, de biztos ami biztos csináltam tesztet.
Negatív lett. Az még nem ez a típus volt. Amikor ismételtem a tesztet már a Romeddel, lám ott volt egy halványabb csík, de nem szellemcsík, annál erősebb! Eléggé sokkolt, rosszul is lettem!! (császáros voltam, így veszélyesebb lenne ilyen hamar, vmint nem tervezünk 3. babát, és védekeztünk is)
Rá pár napra ismételtem, és megint ott volt a csík!
A következő héten vettem egy másik típusú tesztet ami negatív lett!
Na itt már nem tudtam melyiknek hihetek, ezért bejelentkeztem ultrahangra.
Ami bizonyította:
A MARIA ROMED teszt TÖBBSZÖR IS FALS EREDMÉNYT MUTATOTT!!!!
...szóval ennyit arról, hogy mennyit javult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!