SOS! Ki csinált már közületek Maria Romed terhességi tesztet? Én most csináltam és nem tudom eldönteni hogy mi van :S .
Kérlek írjatok , mi a tapasztalatotok....
Nekem van rajta egy halvány második csík amit én szemmel azért erősebbnek látok, mint egy szellemcsík, de mégse vagyok benne biztos mert még nem használtam ezt a fajtát soha...írjatok légyszi!
nem látok itt semmit ugy ..de pocsék teszt nekem is volt!ONE MINUTET tudok neked ajánlani,mindig bevállt:)
Szurkolok hogy baba legyen!Aztán majd irj.Első válaszoló
Pocsék a kép, de szerintem is nagy nehezen két csíkot lehet rajta látni :)
Drukkolok!
Szerintem ez sem élesebb kép a tesztről de azért felrakom nektek... [link]
Aztán igyekszem minél hamarabb csinálni egy másik tesztet...
Maria Romed soha többet..
Majd írok hogy mi van.. :)
Hát most néztem utána ennek a tesztnek a neten...hát eléggé le vagyok törve..csak rosszat írnak róla, hogy több mindenkinek halvány pozítívat mutatott és mégsem volt baba.. :( de volt akinek negatív eredmény után mégis baba lett...mostmár végképp elvetettem a gondolatot hogy mégis esetleg.. :(
Nem értem miért nem tiltják be ha ennyire nem megbízható..
Milyen rossz főleg azoknak akik babát szeretnének, azt hiszik a teszt alapján hogy van aztán meg csalódniuk kell...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!