Akinek nem pontos a ciklusa, Ti használtok ovu tesztet vagy hőmérőztök? Melyik ovu tesztet ajánljátok? Honnan rendelitek?
Ovuteszt+ homero a legjobb egyutt.
Nekem nem volt pontos a ciklusom. Olyan 29-34 nap kozott mozgott
Homerot rendeltem direkt ilyen celra a fastest.hurol 2 tizedesig mutatja ( nagyon pontos csak csipogas utan meg 2 percig merni kell. Csipogasig az popsiba meresre jo)
Ovutesztet is onnan mert olcso es jo. Ajanlom h 20ast rendelj a 10es ISZONYAT erzekeny es megtéveszthet.:)
Ja az lemaradt h en szájban mertem azonnal ebredes utan ha pl ra par percre jutott az eszembe en akk is megmertem :) bar ugy annyira nem jo mar de a semminél tobb es nem mutatott miatta sosem elterest a görbém.
6 ora alvas kell minimum. Ha ejszakai muszakba dolgozol vagy 2-3 muszakba akkor nincs ertelme.
Erdemes mindig kb ugyanakkor merni.
En mindig 8 kor mertem volt h negyed 9 kor :) lehet huvelyben is merni. Honalj alatt nem er semmit
Nálunk sem jött a baba, elkezdtem mérni a hőmet minden reggel. Ovu teszt aliról rendeltem, 100 darabot, mert az olcsóbb volt, mint itthon a 20 db.
Akkor derült ki, hogy 28 napos ciklusnál nem 14 napon van ovum, hanem később.
3 hónap múlva terhes maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!