Hány ovulációs tesztet használtok el egy hónapban?
Figyelt kérdés
A következő ciklusra rendelnék ovustesztet, de nem tudom mennyit kéne, hogy kb 3 hónapra elég legyen. Ti mennyit használtok el havonta?2015. aug. 19. 20:08
1/9 anonim válasza:
Életemben nem csináltam :)
3 gyerekes
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor nyilván nem neked szólt a kérdés egyeske :) Nem is értem, minek válaszoltál.
2015. aug. 19. 20:34
3/9 anonim válasza:
Elnézést hogy válaszolni mertem! (azért a hangnemet kikérem magamnak, mert én normálisan szóltam hozzád) Üdv!
4/9 anonim válasza:
A 13. napon kb. elkezdtem tesztelni, és volt, hogy csak a 20-22. napon volt ovum (volt, hogy csak 2 kellett, mert pont megéreztem az ovut, akkor erős pozi lett, màsnap màr nega). 35 napos ciklus is előfordult, napi 1-et hasznàltam el.
Tényleg attól függ, hogy milyen a ciklusod...
5/9 anonim válasza:
Igen. Szamold ki, ha elkezded pl a 12. napon es ugy, hogy hany napos a ciklusod kb mikor lehet. Ha csak a 20-25 napon lehet ovu akkor annyi kell. Pl ha 35 napos a ciklusod, akkor kb 21. nap van ovu. Igy szamolj. Napi egyet. De en van hogy tobbet csinalok, de az egyeni kerdes.
6/9 A kérdező kommentje:
Általában 24-26 naposak a ciklusaim, és a 12. nap körül már szokott lenni ovum. Így szerintetek jó ha a 6.-7. naptól tesztelek?
2015. aug. 20. 10:31
8/9 anonim válasza:
Persze tesztelhetsz a 6.-7. naptol is aztan majd ugyis meglatod kovetkezo honapban, hogy mikor kezd. Ha nem szamit anyagilag, akkor ugysem kell napra pontosan kiszamolni,hogy hany darab kell. Nekem itt all egy rakattal. :)
9/9 anonim válasza:
3# de minek válaszolsz?? Hangnem..ne viccelj már.. Mert a te kérdésed mögött nem bújt meg a lenézés h miről beszéltek,három gyerekem van de sose használtam..írd már ide azt is h elsőre összejött mindhárom.. Nincs megtiltva, h válaszolj, csak nem értem minek. Mindjárt keresek egy pár kérdést én is pl a sport témakörben a ki mit sportol kérdésekhez odaböfögöm h semmit... Komolyan kezdetek fàrasztani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!