Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 28 napos ciklusom van! Aug.8....

Kate87 kérdése:

28 napos ciklusom van! Aug.8. -án jött meg a mensim ami 4 napos! A ciklusom mindig így van! Augusztus 17. -én együtt voltunk a párommal! Várható belőle baba? Pár napja az alhasamban szúrkál, és picit görcsöl is! Sokat kell mennem pisilni is!

Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 21:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Remélem pozitívat tesztelsz! Nekem még ami nagyon fura, hogy feszül a hasam alja is!
2017. aug. 30. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, negatív lett a teszt :( de végülis ez csak 10. dpo ma. még nem adom fel :)
2017. aug. 31. 07:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, 😥 hogy negatív lett a teszt de lehet hamar teszteltél! Én még nem mertem csinálni tesztet, de a hasam alja nagyon feszül és szúrkál! Nem tudom mi lesz ebből!
2017. aug. 31. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem ezek jó jelek, én jót érzek neked! :)
2017. aug. 31. 20:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Amikor ülök és elôre hajolok érzem hogy nyomódik a hasam és kényelmetlen! Ami eddig sosem volt! Olyankor pocíciót kell változtassak! Most például enyhe hányingerem van és aludni sem tudok a hasfeszülés miatt! Magne b6 jót tesz ilyekor? Ja és kb 1-1,5 óránként pisilnem kell!
2017. szept. 1. 00:26
 16/16 anonim ***** válasza:

igen, magne b6 nagyon jót tesz, sok orvosnak alap, felirja terhességkor! szerintem tesztelj!

képzeld, ma reggel megint teszteltem és halvány, de jól látható rózsaszín második csíkom lett!!!! :)))))

2017. szept. 1. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!