3 eve egyutt vagyunk,a baratom mar nagyon szeretne babat de en nem vagyok benne biztos. Ugy erzem eleg erett vagyok ra,meg a kapcsolatunk is eleg stabil,sok mindent megeltunk egyutt de a multban voltak dolgok..
Most a baratomnal lakom mar egy ideje.
Szerintetek erdemes most bevallalni vagy varjunk meg vele? Koszonom a valaszokat elore is! :)
Hat nem igazan errol "dzsasztinbiber"-rol van szo..nekem nagyon rossz eletem volt,a baratom a testverem egyik legjobb haverja volt regen es hozza koltoztunk az otthoni dolgok miatt,drogoztunk mind a ketten de egyutt letettuk,stb..ezekre gondoltam,ezert erzem magam erettebbnek a koromnal.
Koszonom szepen a valaszokat megegyszer:)
2017. aug. 23. 20:41
12/19 anonim válasza:
18 evesen tul vagy egy "leleptünk otthonrol lázadni és csövelni" korszakon es raszoktal, meg leszoktal a drogozasrol?! Inkabb mondanalak kieltnek mint "erettnek"...elöbb nezessetek meg magatokat mennyire csesztetek szet magatokat a Kati meg hasonlo cuccokkal, mert egy serült gyerekkel biztosan meg nehezebb lenne mint egy egeszsegessel
2017. aug. 23. 20:44
13/19 A kérdező kommentje:
Es a paromnak van munkaja es lakasa is :) ea nekem ia van munkam bar nem reg ota.
2017. aug. 23. 20:45
14/19 anonim válasza:
mindentől függetlenül, amíg nem vagy benne biztos, addig még nem állsz rá készen, és amíg nem állsz készen a babavállalásra, addig csak a gyereket, magadat és a kapcsolatodat teszed tönkre (pusztán). szóval már csak ezért is várnék.
2017. aug. 23. 20:49
15/19 anonim válasza:
Ne vállaljál be még gyereket. Eljöttél egy rossz otthoni környezetből, a barátoddal eddig drogoztatok, gondolom közrejátszott a családi háttér is a drog okaként. Inkább élj egy kicsit, jöjjön rendbe az életed teljesen. Aztán, ha már teljesen rendbe jöttél, akkor vállalj felelősséget egy gyerekre. Mióta nem drogoztok? Biztos, hogy ha megint rosszra fordul és gyerek mellett fordulhat, nem estek vissza? Én biztos várnék még pár évet. Ismerd ki teljesen a párod, mert még fiatalon jöttél össze vele, ráadásul az együtt eltöltött idő egy részében drogoztatok. Úgyhogy inkább pár év kettesben. Utazgassatok, legyenek jó élményeitek és aztán, ha minden nyugodt körülöttetek akkor.
2017. aug. 23. 20:53
16/19 anonim válasza:
Nem. Főleg hogy a múltban voltak dolgok...
2017. aug. 23. 21:24
17/19 anonim válasza:
Ha erre az igen fontos kérdésre idegen emberektől várod a választ, mert nem tudod eldönteni! Akkor még nem állsz készen egy babára...
2017. aug. 23. 21:56
18/19 anonim válasza:
Szerintem varjatok vele. Engem anyu 20 evesen szult. Ferje, allasa, lakasa is volt mar akkor. De szerintem lelkileg meg nem allt keszen a gyermekvallalasra. Sikerult belolem egy erzelmi roncsot nevelnie. Amihez hozzajarult az is, hogy eleg hamar elvalt. Persze azt gondolja magarol, hogy mindent tokeletesen csinalt...
Hat jobb lett volna, ha inkabb egyetemre megy.
2017. aug. 23. 23:45
19/19 anonim válasza:
Minden vagy csak érett nem ... Szerintem egyrészet nem itt és nem idegenektől kéne ilye dolgot megkérdezni. Elvégre gyerekről beszélünk és nem egy plüss maciról. Nem hiszem, hogy átérzed mekkora felelősség. Ráadásul 18 vagy, gondolom nincs két év munkaviszonyod. A 3 pedig semmi. Főleg ebben a korban. Lehet hogy csak azért vagy vele mert nincs hova menned. Igy pláne nem szerencsés gyereket szülni. Tegyük fel hogy a párod szeret, minden happy de meghal.. Akkor mész a híd alá??? Semmit nem tudsz az életről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!