Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor érdemes...

Szerintetek mikor érdemes tesztelem?

Figyelt kérdés

A párommal babát szeretnénk, most kezdtük a próbálkozást. Ma a ciklusom 16. napján vagyok, viszont úgy éreztem, hogy a 8. nap környékén volt egy "rendkívüli" peteérésem (volt már korábban is ilyenre példa pl hosszú önmegtartóztatás után). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy páromnak csökkent a spermiumtermelése, de az orvosok szerint nem lehetetlen a spontán teherbeesés ilyen értékek mellet.

Nagyon az elején vagyunk még a tervezésnek, valószínűleg azért vagyok ennyire türelmetlen, bocsi :)

Ötletek, hogy mikor érdemes tesztelem?

2017. aug. 15. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a vélt peteérést követö 14. napon.
2017. aug. 15. 18:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jön meg a vérzésed. Előbb teljesen felesleges.
2017. aug. 15. 19:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. aug. 15. 19:04
 4/13 A kérdező kommentje:

Csak hogy értsétek, hogy miért kérdezem: olvastam, hogy vannak nagyon érzékeny tesztek is, amik már a nemvárt előtt is mutatnak valamit. :)

Másik kérdés, tudtok esetleg megbízható tesztet ajánlani?

2017. aug. 15. 19:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hiába vannak nagyon érzékeny tesztek, hiába érzed te úgy, hogy úgy volt, ahogy érzed, de egyszer sem biztos, hogy abból összejött a terhesség. Nagyon sokaknál nem mutatja nem várt vérzés előtt még az érzékeny teszt sem ki. Valakinél még késésnél sem feltétlenül rögtön, míg másoknál igen.

Ha biztosra akarsz menni, akkor várd meg, míg késik.

2017. aug. 15. 19:10
 6/13 anonim ***** válasza:

Továbbra is tartom en is magam ahhoz hogy 14nappal a velt ovu utan. (ami amugy azonos azzal a nappal amikor megjönne)

De ha érzékeny teszt kell akkor 10mlu/ml érzékenységűt vegyél. Nem tudom milyen van patikában. Ebayrol rendeltem mindig one step tesztet.

(vagy tudok meg par helyet ahol van de reklám lenne kiírni es max írj privit es oda küldök neked linket) nekem 10.dpon mutatta a pozit, a probléma, hogy előtte mar honapokkal szinten mutatta de a baba nem maradt meg igy igen kockázatos 10.-12. Peteerest koveto Napon (dpo) tesztelni ha amugy nincs okod ra, pusztan a kíváncsiság hajt.

2017. aug. 15. 19:33
 7/13 NyuszikaNYC20000 ***** válasza:
64%
En mar nemvart elott 4 nappal pozit teszteltem,de kinel hogyan.
2017. aug. 15. 20:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi, mennek a zöld kezek! :)
2017. aug. 16. 07:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem érdemes tesztelni nagyon érzékeny teszttel a nem várt előtt, sajnos jártam úgy én is, hogy 4-5 nappal a nem várt előtt egyértelmű, bár halványka pozitív lett a tesztem, aztán rá 3 napra megjött..valószínűleg elkezdődött valami, csak nem tudott megtapadni rendesen, vagy kémiai terhesség volt. Véleményem szerint elkerülsz így egy jó adag felesleges stresszt és aggodalmat, ha nem tesztelgetsz már előre.

Utána fél évvel jóformán észre sem vettem, hogy 2 napja késett már a menzeszem, és délutáni vizeletből nagyon erős pozitívat teszteltem. Azt bizony nem kellett nézegetni fénynél, meg nem bizonytalan pozitív volt. :) Drukkolok Neked is mielőbbi hasonló tesztért!! :)

2017. aug. 16. 07:58
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, reméljük a legjobbakat! :)
2017. aug. 16. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!