Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor érdemes...

Szerintetek mikor érdemes tesztelem?

Figyelt kérdés

A párommal babát szeretnénk, most kezdtük a próbálkozást. Ma a ciklusom 16. napján vagyok, viszont úgy éreztem, hogy a 8. nap környékén volt egy "rendkívüli" peteérésem (volt már korábban is ilyenre példa pl hosszú önmegtartóztatás után). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy páromnak csökkent a spermiumtermelése, de az orvosok szerint nem lehetetlen a spontán teherbeesés ilyen értékek mellet.

Nagyon az elején vagyunk még a tervezésnek, valószínűleg azért vagyok ennyire türelmetlen, bocsi :)

Ötletek, hogy mikor érdemes tesztelem?

2017. aug. 15. 18:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én igaz gyógyszerabbahagyás után lettem terhes, de a vélt menstruáció elmaradása utan 3.nap lett annyira pozitív, hogy szellemcsík ak véltem, 4.nap már egyértelmű, de halvány pozitív volt. Tanácsolom azt, hogy várd meg a menstruáció elmaradását, mert ha esetleg lenne egy kémiai terhességed és mégis megjön, akkor nagyobb a csalódás. Persze fő a pozitív hozzáállás, de érted...:)
2017. aug. 16. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:

En ma teszteltem 7-8 dpon negativat. Nem birtam magamnal. Korai volt. Elozo terhessegeimet 10-12 dpo n mutatta ki.

Drukkolok

33N

(10eves lany,8hós fiú anyukája)

2017. aug. 17. 06:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Én is alig birok magammal. :) Ha jól gondolom, hogy mikor volt peteérésem, akkor ma vagyok a 13. dpon, naptáram szerinti ovu esetén 5. dpon vagyok. Tegnap minden erőmmel küzdöttem, hogy ne vegyék tesztet a rossmannban :D
2017. aug. 17. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!