Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Femibion 800-at mikor erdemes...

Femibion 800-at mikor erdemes szedni?

Figyelt kérdés

Terhesseg elott vagy utan kell elkezdeni szedni?

Erdemes lenne szedni egyaltalan, valakimek bevalt?

tenyleg segit konnyebben teherbe esni?

2017. aug. 21. 12:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egyik terhesvitamint sem segít könnyebben teherbe esni. Teherbeesés előtt folsavat érdemes szedni. Én minden terhességemnél a pozitív tesztnél váltottam terhesvitaminra, előtte napi fél szem (1,5 g) folsavat szedtem. Ha kiegyensúlyozottan táplálkozol, teljesen fölösleges előre szedni a terhesvitamint, a folsav az, ami már akkor fontos, amikor még ki sem derült a terhesség.
2017. aug. 21. 12:33
 2/17 anonim ***** válasza:
Ennek már más a neve, nincs már Femibion 800. Femibion 0, 1 és 2 van. A Femibion 0 az amit szedhetsz teherbe esés előtt, de ez nem növeli meg az esélyeidet, csupán csak vitaminokat tartalmaz.
2017. aug. 21. 12:49
 3/17 A kérdező kommentje:
Ahogy olvason ebben a vitaminban van folsav is.
2017. aug. 21. 12:50
 4/17 A kérdező kommentje:
Es siman a folsav segithet?
2017. aug. 21. 12:51
 5/17 anonim ***** válasza:
Érdemes vitamint szedni már a a terhesség előtt is, mert például ha azért nem fogan meg a baba, mert kevés a D-vitamin a szervezetedben, ami pl. befolyásolhatja a fogantatást, vagy egyéb más hiányzik a szervezetedből, akkor azon segíthet a vitamin. De önmagában nem a vitamintól fogsz teherbe esni.
2017. aug. 21. 12:56
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem SEGÍT teherbe esni, értsd már meg. De ha kevés a folsav a szervezetben, akkor nagyobb az esély arra, hogy nyitott gerince, szájpadhasadéka legyen a babának.

Lehet szedni teherbeesés előtt a folsav mellett még D vitamint (jobb minőségű peteérés), E vitamint (nyálkahártya felépülését segíti) ezek segíthetnek, viszont, ezekből meg a terhesvitaminban annyira kevés van, hogy ha csak azt szeded, nem lesz hatással se a peteérésre, se a nyálkahártyára. Én ezért szedtem külön folsavat (1,5 g), külön D vitamint (2000 NE) és külön E vitamint (400 mg).

2017. aug. 21. 13:00
 7/17 A kérdező kommentje:
Akkor lehet inkabb elkezdem kulon szedni a folsavat meg mindent amit leirtal. ebbol napi 1szem?
2017. aug. 21. 13:10
 8/17 anonim ***** válasza:
Igen, ez a napi adagom volt.
2017. aug. 21. 13:14
 9/17 A kérdező kommentje:

Es ahogy elkezdted szedni Ra mikkorra jott a baba?

Tudom nem attol estel teherbe de biztos belesegitett h szedted a fontos vitaminokat

2017. aug. 21. 13:19
 10/17 A kérdező kommentje:

Folsavat hol vegyem meg? Gyogyszertar? Letudnad nekem irni a teljes nevet?

E es D vitamint is ott?

2017. aug. 21. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!