Lehetek terhes? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ehhez hasonló kérdés van itt, de úgymond ennyire komplikáltan nem találtam normális választ.
Szóval a barátommal először feküdtem le (szűz voltam), viszont egyátalán nem készültünk ilyesmire (ergo nem védekeztünk), ráadásul aznap jött meg a menstruációm. Nem élvezett belém, viszont előváladék, meg hasonlók, és az lenne a kérdésem, hogy mennyi az esélye, hogy teherbe essek? 16/L
2017. aug. 19. 22:43
11/15 anonim válasza:
Akkor eshetsz így teherbe, ha nagyon rövid ciklusaid vannak.
12/15 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy ha teherbe esel, akkor számít, hogy erre 1% esélyed volt?
Milyen buta az ember! Minden héten százezrek vesznek lottót, mert hátha nyernek. 1:44 millióhoz az esély. De hátha...
A megszakított közösülés mellett 30% esély van teherbe esni egy éven belül, mégis százezrek csinálják, mert ááá, úgyse esel teherbe, alig van esélye.
13/15 anonim válasza:
Menj be ügyeletre, elméletileg ott is fel fogják neked írni
14/15 anonim válasza:
Én pont így estem teherbe ennyi évesen.
15/15 anonim válasza:
Sztem nem vagy az. Azert ne parazz..2 het mulva vegyel egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!