Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Többi lent.

Lehetek terhes? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ehhez hasonló kérdés van itt, de úgymond ennyire komplikáltan nem találtam normális választ.

Szóval a barátommal először feküdtem le (szűz voltam), viszont egyátalán nem készültünk ilyesmire (ergo nem védekeztünk), ráadásul aznap jött meg a menstruációm. Nem élvezett belém, viszont előváladék, meg hasonlók, és az lenne a kérdésem, hogy mennyi az esélye, hogy teherbe essek? 16/L

2017. aug. 19. 22:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Van rá esély. Mikor történt? 72 órás tabletta nem fér bele?
2017. aug. 19. 22:52
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem fogja megmondani neked százalékra, hogy mennyi az esélye. Védekezés nélkül szexeltél? Igen. Lehetsz terhes? Igen. Valószínūbb, hogy nem, de nincs kizárva. Miért nem lehet megérteni, hogy MINDIG védekezz??!! Tini mami akarsz lenni? Mikor volt ez? Én azért majd csinálnék egy tesztet.
2017. aug. 19. 22:53
 3/15 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy baromira felelőtlen volt mindkettőnk részéről.

Most 08.19.-e van, tegnap történt a dolog. Nem tudom, hogy mennyire adnák ki nekem az esemény utáni tablettát, nőgyógyásznál eddig nem voltam, és nem hiszem, hogy olyan "hirtelen" találnék valakit. Viszont szüleimnek nem merem elmondani (nem éppen a legjobb a kapcsolatunk ilyen téren), háziorvos meg nem hiszem, hogy tudna receptet adni.

2017. aug. 19. 23:04
 4/15 anonim ***** válasza:
34%
Jaj ne fossál már,azért ha ilyen könnyen esnének az emberek teherbe 70 millióan lennénk magyarországon.
2017. aug. 19. 23:06
 5/15 A kérdező kommentje:
Elnézést ha bepánikolok, nyilván mindenkinél van ilyen (főleg az első szexnél), de nyilván én vagyok a "kis hülye liba":)))
2017. aug. 19. 23:09
 6/15 anonim ***** válasza:
11%
Ha az ilyen kérdések 10% ból gyerek foganna és 10 böl 8 at elvetetnének akkor is 20 millioan lennénk
2017. aug. 19. 23:11
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

Én a legközelebbi háziorvoshoz mentem be és mondtam, hogy egyáltalán nem vagyok idevalósi, nem ide tartozik a bejelentett lakcímem, de ha van rá mód, szeretnék esemény utáni tablettát kérni.

Adtak. Próbáld meg :)

2017. aug. 19. 23:11
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagy hülye van rá esély, de ez azért mégsem ilyen egyszerű.Több tízezren meg azért élveznek bele honapok ota az asszonyba hogy legyen már valami mégsincs semmi.
2017. aug. 19. 23:12
 9/15 anonim ***** válasza:
20%
Tudod hányszor fognak még gumi nélkül megrakni?...............................
2017. aug. 19. 23:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat:)
2017. aug. 19. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!