Lehetek terhes? Többi lent.
Tudom, hogy sok ehhez hasonló kérdés van itt, de úgymond ennyire komplikáltan nem találtam normális választ.
Szóval a barátommal először feküdtem le (szűz voltam), viszont egyátalán nem készültünk ilyesmire (ergo nem védekeztünk), ráadásul aznap jött meg a menstruációm. Nem élvezett belém, viszont előváladék, meg hasonlók, és az lenne a kérdésem, hogy mennyi az esélye, hogy teherbe essek? 16/L
Tudom, hogy baromira felelőtlen volt mindkettőnk részéről.
Most 08.19.-e van, tegnap történt a dolog. Nem tudom, hogy mennyire adnák ki nekem az esemény utáni tablettát, nőgyógyásznál eddig nem voltam, és nem hiszem, hogy olyan "hirtelen" találnék valakit. Viszont szüleimnek nem merem elmondani (nem éppen a legjobb a kapcsolatunk ilyen téren), háziorvos meg nem hiszem, hogy tudna receptet adni.
Én a legközelebbi háziorvoshoz mentem be és mondtam, hogy egyáltalán nem vagyok idevalósi, nem ide tartozik a bejelentett lakcímem, de ha van rá mód, szeretnék esemény utáni tablettát kérni.
Adtak. Próbáld meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!