Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy nem vagy...

Terhes vagyok vagy nem vagy mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Mult het 5-6-an szeretkeztem utoljara a volegenyemmel, azota felvan puffadva a hasam egy kicsit erzekenyek a melleim, es egy kicsit tobbet eszek.

nemi tajekon is erzek valtozast a mehemnel neha nyilalo fajdalmat erzek, meg mikor szeretkeztunk akkor olyan szurkalo fura volt, feher folyas neha viszketes.

20-27 kozott kell menstruaciomnak lennie. 21/L

#terhesség #hetero szexualitas
2017. aug. 13. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jaj, 1-2 hetes terhességnél anyatej....

Szerintem csak stresszelsz.

2017. aug. 14. 04:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Én az utolsó mensi utáni 5. héten éreztem, hogy fáradtabb, étvágytalanabb vagyok. Más tünetem nem is volt. A mellemen hetekkel később volt csak változás. Ahogy előttem is mondták, összeszedhettél gombás dolgot (a párodtól is). Ha szeptember 6-ig nincs menstruációd, tesztelj.

29/L

2017. aug. 14. 07:25
 13/13 anonim ***** válasza:

1 hetes terhességnél semmi tünet nincs. Biztos jön majd valaki, aki már 2 naposan érezte, de hagyjuk már...

Majd ha nem jön meg, tesztelj, annál korábban a doki se fogja látni.

2017. aug. 14. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!