Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy nem vagy...

Terhes vagyok vagy nem vagy mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Mult het 5-6-an szeretkeztem utoljara a volegenyemmel, azota felvan puffadva a hasam egy kicsit erzekenyek a melleim, es egy kicsit tobbet eszek.

nemi tajekon is erzek valtozast a mehemnel neha nyilalo fajdalmat erzek, meg mikor szeretkeztunk akkor olyan szurkalo fura volt, feher folyas neha viszketes.

20-27 kozott kell menstruaciomnak lennie. 21/L

#terhesség #hetero szexualitas
2017. aug. 13. 22:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
vagy.
2017. aug. 13. 22:34
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Lehetsz. 20-án tesztelj!
2017. aug. 13. 22:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Termelődik az anyatej. A mellek megnőnek és feszesebbek!
2017. aug. 13. 22:40
 4/13 A kérdező kommentje:

Ezt ne viccnek fogjatok fel, kerlek fontos lenne...

es legyszi csak olyan irjon aki mar volt terhes.

2017. aug. 13. 22:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerinted nem láttunk már terhes nőt? A mellek lehetnek érzékenyebbek ilyenkor...
2017. aug. 13. 22:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Ennyi idő alatt,szinte 100%,hogy nem jönnek ki a terhesség jelei.Vagy felfáztál vagy valami baci lesz,ami a hormonokat is megpiszkálhatja.Ezért a cici fájás.
2017. aug. 13. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Kb.2 hétre van szükség a beágyazódáshoz,ilyen hamar még nem valószínű,hogy érezhetsz bármilyen terhességi tünetet.
2017. aug. 13. 22:45
 8/13 A kérdező kommentje:
koszonom a normalis valaszokat! csak megijedtem egy kicsit, babat nem szeretnenk meg majd csak eskuvo utan eddig ovszerel vedekeztunk de att akarunk valtani fogamzasgatlora is meg az ovszer mellett hat ha jobban megnyugszok, mert meg kb 1-2 evig nem akarok babat.
2017. aug. 13. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Na szóval én már kétszer voltam terhes. nem tudom az vagy e de ezek a tünetek még tuti nem attól vannak. A lényeg kimaradt. Védekeztetek e és ha igen hogyan?
2017. aug. 13. 22:53
 10/13 anonim ***** válasza:

A fehér folyás peteéréskor van de ha viszket akkor az gombás fertőzés.

A szúrkálás lehet, peteérés, beágyazódás vagy valami gyulladás jele.

A nagyobb étvágy inkább PMS tünet.

Nekem egész terhesség alatt nem volt nagy étvágyam. Kivéve szülés előtt 1 nappal na akkor szó szerint zabáltam.

Szerintem csinálj egy Terhességi tesztet.

23 N

2017. aug. 14. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!