Hőmérsékleti gőrbe! Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Már megkellett volna jönni, ma teszteltem és negatív. A gőrbe alapján lehetek terhes, de ugye a teszt az biztosabb. :-( Várok még pár napot és tesztelek újra ha nem jön meg! Szerintetek a - teszt után azért reménykedhetek még?2010. máj. 24. 11:31
2/8 anonim válasza:
Szia. Hol a görbéd?:) én is az előbb tettem fel egy görbés kérdést és majdnem lehagytam a görbém:)
4/8 anonim válasza:
hát ez igen jól néz ki. ebből még minden lehet!!ez bíztató. holnapután tesztelj újra.
5/8 anonim válasza:
Nagyon szép, igazi baba gyanús görbe:) drukkolok
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, de nem szeretném beleélni magam, főleg a ma reggeli - teszt miatt. De igazatok van ebből a gőrbéből még bármi lehet.
2010. máj. 24. 11:41
7/8 anonim válasza:
Nagyon szép a görbéd!! Ez igen babagyanús görbe!
Tesztelj pár nap múlva és írd meg, mi lett az eredmény.
:)
8/8 A kérdező kommentje:
Tegnap óta csökken a hőm, úgyhogy nagy a valószínűsége,,,,, hogy a gőrbém kicsit becsapott és mégsincs baba a dologban. :-( Majd legközelebb.
2010. máj. 26. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!