Mit takar az, hogy valaki véletlen esik teherbe?
Gumi mellett picit könnyebb mint tabi mellett.
Barátnőmnek is mindig felhívom a figyelmét, hogy nehogy a srác spermás kézzel nyúljon az óvszerért, vagy maradjon rajt valami, esetleg lyukas is lehet.
Ott nagyobb a hibaarány, de a fogamzásgátló sem biztos.
Egyszer meg Pharmatex kúp mellett '
Erről rengeteg rosszat hallok, tehát nem lepődtem meg, mint az első válaszadón, de azért nem lehetett a legjobb.
Igen.
Hallottam olyat is én is, hogy nem vette ki időbe, de igazából ha megfogan akkor véletlen babaként van nyilvántartva', közben pedig nagyon is szándékos, mert mindenki tudja, hogy ez mivel jár.
A megszakításos is olyan, hogy nem véletlen, mert minden alkalommal húzogatva van az ördög farka...
Tehát nagyon kevés azaz eset amikor tényleg véletlen.
Nekem is fura, szerintem inkább nem merik megmondani, hogy próbálkoztak vagy nem védekeztek rendesen.
Én próbáltam már többféle módszert is az évek során, egyszerre mindig csak egyet. Pl. gumi, tabletta, hüvelygyűrű, aztán megszakítás naptármódszerrel. Még sosem voltam terhes, pedig teljesen egészséges vagyok. Csak egyszerűen odafigyeltem erre, és a párom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!