Mit takar az, hogy valaki véletlen esik teherbe?
De hát hogyan lehetséges ez?
Nem szedtél antibio-t, nem hagytál ki szemeket, esetleg valamit amit nem szabadott volna mellette?
Egy katona is elég...és erre mondom én ha jönni akar nem lehet negállítani :)'
Azért ez nem így működik, de aranyos vagy, hogy írtál köszönöm.
A nem így működik-et arra írtam, hogy itt nagyon sokan védekezünk, és ha nem akarunk, nem lesz babánk, azért gondoltam, hogy valami hiba csúszott be.
Utolsó pedig érthető.
Ott benne volt a pakliba
Nagynénémnek 2 "csodagyereke" van. Az első fogamzásgátló mellett csúszott be (csak a bogyót szedte, de azt rendesen). A második egy hibás óvszer (vagy annak hibás használata) miatt fogant meg, és a 72 órás tabletta ellenére is megmaradt (!!!!) Ő mindig azt mondja, tettek mindkét gyerek ellen, de ez van.
Én 7 éve szedek fogamzásgátlót, ezidő alatt sokszor szedtem antibiotikumot, ment a hasam, stb mégse lettem terhes.
köszönöm, érdekesek ezek a sztorik.
Majdnem még megakadályozni sem lehet, ahogy a példa mutatja :D Nem mondom, hogy ettől boldog lettem, de arra sem jó gondolni, hogy ez majd velem is megesik. Lehet, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!