Valaki vállat babát smermadonorral?
Arra lennék kiváncsi hogy maga ez a folyamat hogy folyik le. Donor választás, kellenek e gyógyszerek, stb. Konkrétan minden érdekelne ami ezzel a témával kapcsolatos. Sajnos a férjemnek nem lehet gyereke, de nem szeretne lemondani az apaságról. Minden infó jól jön.
Köszönöm.
Én úgy tudom hogy magyarországon ez nem opció hogy rokont kérnek fel. Nem engedéjezett. Engem legalábbis így tájékoztattak.
Csak sperma bankból lehet személyiség alapján választani. De pontosan nem tudom. Az viszont igen hogy nagyon drága. Ugyhogy most gyűjtögetünk. Hál istennek nem soká meglesz rá az összeg. Illetve egy próbálkozásra meg van de biztosra megyünk 2vel :)
Igen. Nálunk is ez a helyzet. De az én kisfiam már 5 éves.
Nekünk külföldön csinálták Bregenz (A) a Stimuláció és Pilzen (CZ) a punktció és a transzfer, mivel akkor ez még Ausztriában törvényileg nem volt megengedett.
Nyilatkoznunk kellett, hogy vállaljuk, majd össze írtak jónéhány adatot rólunk, fotó, miegyéb.. és ők választottak. Anonym donor volt.
Nem bánom, mert a kisfiam csodálatos, imádom ahogy a férjem is. és szerencsénkre egy az egyben rám ütött így akik nem tudják nem ia gyanakodnak.
Nem hirdetjük, de nem ia szégyenkezem miatta. Boldog vagyok, hogy ő van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!