Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki vállat babát smermadono...

Valaki vállat babát smermadonorral?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi hogy maga ez a folyamat hogy folyik le. Donor választás, kellenek e gyógyszerek, stb. Konkrétan minden érdekelne ami ezzel a témával kapcsolatos. Sajnos a férjemnek nem lehet gyereke, de nem szeretne lemondani az apaságról. Minden infó jól jön.

Köszönöm.

2017. aug. 7. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm próbálkozott.netről rendelte Dániábòl.semmilyen gyógyszert nem szedett.
2017. aug. 15. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem a férfi egyik családtagját szokták felkérni donornak? Hogy legalább a rokona legyen a baba (pl.unokaöccse). Van az csak a petesejt donor esetében van?
2017. aug. 15. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
*Vagy
2017. aug. 15. 21:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom hogy magyarországon ez nem opció hogy rokont kérnek fel. Nem engedéjezett. Engem legalábbis így tájékoztattak.

Csak sperma bankból lehet személyiség alapján választani. De pontosan nem tudom. Az viszont igen hogy nagyon drága. Ugyhogy most gyűjtögetünk. Hál istennek nem soká meglesz rá az összeg. Illetve egy próbálkozásra meg van de biztosra megyünk 2vel :)

2017. aug. 17. 21:16
 5/5 anonim válasza:

Igen. Nálunk is ez a helyzet. De az én kisfiam már 5 éves.

Nekünk külföldön csinálták Bregenz (A) a Stimuláció és Pilzen (CZ) a punktció és a transzfer, mivel akkor ez még Ausztriában törvényileg nem volt megengedett.

Nyilatkoznunk kellett, hogy vállaljuk, majd össze írtak jónéhány adatot rólunk, fotó, miegyéb.. és ők választottak. Anonym donor volt.

Nem bánom, mert a kisfiam csodálatos, imádom ahogy a férjem is. és szerencsénkre egy az egyben rám ütött így akik nem tudják nem ia gyanakodnak.

Nem hirdetjük, de nem ia szégyenkezem miatta. Boldog vagyok, hogy ő van. :)

2018. febr. 2. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!