Sebes és vérzik is a kislányom popsija, nektek mi vállat be?
11 hónapos a kislànyom . Tegnap óta annyira ki van sebesedve a popsija hogy a pici sebek ( pöttyök ) véreznek is :(
Amit próbáltam : Kamillás borogatas , illetve azzal mostam ki a sebet. Aloe Vera spray , sudocream, neogranormon a tégelyes nem a tubusos. Szellőztetés . Furdetes ! Valaki mondja meg mit tehetek, annyira sajnalom mar :(
Most is megy a hasa? Fogzik?
Először is kicsit diétásabb étrendet javasolnék, illetve probiotiumot, az jó a hasmenés ellen és ha ennyire komoly a gond, akkor mindenképpen vidd el orvoshoz, hátha ő tud olyan krémet írni, ami sokkal jobban beválik erre, mind a boltban kapható popsikenőcsök.
Nálunk csak az idő gyógyította be.
Próbáltam én is szellőztetést, Sudocremet, sheavajat, gyógyszertári krémet, DM pelenkakiütés krémet, semmi nem használt. Amint kibújt a fog és elmúlt a híg, maró széklet, a feneke is rendbejött. Addig viszont a lányomnak is így nézett ki a feneke, pöttyösen vérzett neki is.
gyógyszertári bór-cinkes kenőcs, tégelyes, csodákra képes. hidd el ez a legjobb.
2 kisfiunknál is próbáltuk,használtuk 1-2x.voltunk rotásak is és akkor kellett sajnos,de 1-2 nap és helyretette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!