Ez erkölcstelenségnek számít?
Figyelt kérdés
egy férfi felajánlotta, hogy úgymond szexkapcsolat legyen köztünk, de nekem ilyesmire nincs szükségem. én gyereket akarok. október óta fogamzásgátlót szedek, így elméletileg védve vagyok, de most pár napig antibiotikumot is szedek, ami ugye csökkenti a hatását, és így van egy kis esély teherbe esni. szóval mi lenne, ha párszor megdugatnám magam vele, aztán faképnél hagynám, hátha terhes leszek? megmondom majd neki, h szedek tabit, így nem kell gumi, és ezzel valójában nem is hazudok, mert tényleg szedem. mielőtt lehurrognátok, tudnia sem kéne a gyerekről, nemhogy gyerektartást fizetni, a pénzzel nincs gond. szóval ő utána élhetné tovább a kalandokkal teli agglegényéletét boldog tudatlanságban, én meg kapnék ajándékba egy gyereket, ha szerencsém van. :D2017. aug. 4. 17:32
21/25 anonim válasza:
Szerintem nem,ha nem fogja megtudni.
22/25 anonim válasza:
Te szándékosan megvonod a gyerektől azt, hogy apával nőljön fel.
Mi vagy te, femináci ?
23/25 anonim válasza:
Ha menses gondjaid vannak, ahogy nekem is, elarulom, hogy fogamzásgátló nélkül se igazán fogsz tudni teherbe esni. Attól, hogy most szedsz antibiotikumot alig csökken a hatás, ha mellé nem fosol.
Hormonproblemakkal meg nehogy azt hidd, hogy egy dugastol mindjárt az oledbe hullik a gyerek.
Azért valahol örülök, hogy az ilyen önző és ostoba emberek nem tudnak szaporodni.
24/25 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta hogy mitosz hogy az antibiotimus csokkenti a hatast
25/25 anonim válasza:
Szerintem inkább fogadj örökbe 1 gyereket. Sokkal jobb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!