egy férfi felajánlotta, hogy úgymond szexkapcsolat legyen köztünk, de nekem ilyesmire nincs szükségem. én gyereket akarok. október óta fogamzásgátlót szedek, így elméletileg védve vagyok, de most pár napig antibiotikumot is szedek, ami ugye csökkenti a hatását, és így van egy kis esély teherbe esni. szóval mi lenne, ha párszor megdugatnám magam vele, aztán faképnél hagynám, hátha terhes leszek? megmondom majd neki, h szedek tabit, így nem kell gumi, és ezzel valójában nem is hazudok, mert tényleg szedem. mielőtt lehurrognátok, tudnia sem kéne a gyerekről, nemhogy gyerektartást fizetni, a pénzzel nincs gond. szóval ő utána élhetné tovább a kalandokkal teli agglegényéletét boldog tudatlanságban, én meg kapnék ajándékba egy gyereket, ha szerencsém van. :D
Dániában szuper spermabankok vannak.Házhoz szállítják a cuccot...
Nézz utána.
A gond kevesebb vele az biztos.
2017. aug. 4. 20:23
12/25 Norman Bates válasza:
Nem ertem minek szeded a gyogyszert, remelem nem jon ossze.
Inkabb probalkozz neten talalni valakit, aki ONKENT bele menne.
Mindenre van vallalkozo csak talald meg. Pl. adj fel aprohirdetest lelj be csoportokba, biztos lesz valaki....
Itt Angliaban volt, hogy egy lezbikus par gyereket akart es a neten talaltak valakit aki honapokon keresztul odajart (kapott egy kis tarolot meg wifi jelszot). A no par honap mulva teherbe esett.
2017. aug. 4. 20:35
13/25 anonim válasza:
Jaj, de buta vagy. Oké, hogy nem kérsz gyerektartást, és nem kell részt vennie a gyerek életében, de mi van, ha férfi igenis részt akar venni? Minden egyes nap. Mi van, ha egy nap megtudja, h van egy gyereke és igényt tart majd rá? Ha részt akar venni az életetekben? Erre gondoltál?
2017. aug. 4. 22:04
14/25 anonim válasza:
milyen menstruációs gondjaid vannak? csak nem ritka és rendszertelen menses?
2017. aug. 4. 22:51
15/25 anonim válasza:
Nem erkölcstelen!
2017. aug. 4. 23:03
16/25 anonim válasza:
Ezt nem úgy hívják véletlenül hogy sperma lopás?? Tudod,hogy ez ugyan úgy bűntett amiért a pasi fel is jelenthet ha kitudódik a dolog??
2017. aug. 5. 00:02
17/25 Norman Bates válasza:
Lopas? Miert lenne lopas, ha a csavo beleelvez? Ha nem huz gumit, mert a csaj azt mondta hogy szed fogamzasgatlot az nem fair, de nem is lopas. Ha valami ovszerbol spermat kilopo psziho lenne akkor talan, de azt is kb sose fogja bebizonyitani...
2017. aug. 5. 00:17
18/25 anonim válasza:
őszintén szólva szerintem aki csak szexelni akar, ezt meg is beszélték az kapcsolatot se akar ezzel a bizonyos hölggyel, nem hogy még gyereket. Nem tudom hány éves vagy, hogy nézel ki, vagy miéért akarsz gyereket, de sztem fiatal lehetsz még..... máskülönben meg se fordulna ilyen a fejedben. Csúnya? Annyira nem lehetsz, hisz általában egy éjszakás kalandokat úgymond csak az öntelt kigyúrt faszik akarnak akik szeretik a cicababákat,és csak szórakoznak még, élik az életüket.
Erkölcstelen? Nem tudom. De nem normális
2017. aug. 5. 07:59
19/25 anonim válasza:
Gerinctelen vagy, és csak magadra gondolsz..
2017. aug. 5. 11:53
20/25 anonim válasza:
Ès mit mondasz neki miért a te vezetèk nevdet kapta?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!