Beuska13 kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Egy hónapja voltunk együtt a barátommal és szex közben megjött , barátom inkább csak ujjazott es csak kis idegig rakta be, szerencsére időben vettük észre hogy megjött , de igy is lehetek terhes ?

Napok óta mar alhasi fájdalmat érzek es görcsöl a hasam , holnap kellne meg jönni a mensimnek , csináltassak tesztet?

Válaszotokat előre köszönöm

2017. aug. 4. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy terhes lennél. Szerintem hamarosan megjön, azért görcsöl a hasad. Ha nem jön megy egy hétig, akkor vegyél tesztet, de szerintem kicsi az esélye, hogy terhes vagy...
2017. aug. 4. 11:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Uhhh most nagyon megkönnyebbültem , rendben köszönöm a válasz.:)
2017. aug. 4. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem írtad, h védekeztél-e. Ez lenne a lényeg. Bár menstruáció alatt nem túl esélyes a teherbeesés.
2017. aug. 4. 11:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vèdekeztünk , mindig a megszakításos módszert szoktuk alkalmazni
2017. aug. 4. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
És akkor minden szex után így parázol? Én is védekeztem megszakitással évekig, mert nem lett volna gond ha teherbe esek, ezért nem is paráztam semmit. Egyébként nekem csak normál szexből lett terhesség, negszakitásosbol nem.
2017. aug. 4. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!