Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt még vki 5-6-7. dpo...

Van itt még vki 5-6-7. dpo körül? Ti éreztek vmit?

Figyelt kérdés
6. dpon vagyok, várnám azt a bizonyos hasszurkálást, nyilallást,de még nem érzem. Ti éreztek már valamit? Jövőhét elején lehet csak tesztelni, nagyon lassan telik! :)

2017. aug. 2. 20:43
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
8as, szerintem ezek igenis biztató jelek. Mitől lehetne ilyen szagundor mástól? Nekem nem szokott lenni semmitől normál esetben! szóval csak pozitivan! szó szerint :D
2017. aug. 3. 11:46
 12/57 A kérdező kommentje:
10-es, mi is pont ovu napján voltunk együtt (tuti,mert előtte voltam pont dokinál, és látta a tüszőt, h két nap múlva lesz ovu ) állítólag ilyenkor fiúra van nagy esély, én nagyon azt szeretnék! persze mindegy csak egészséges legyen!! :)
2017. aug. 3. 11:49
 13/57 anonim válasza:
10# nekünk van egy másfél éves kislányunk, így mi is inkább a kisfiú felé hajlunk. De nyilván teljesen mindegy. Próbálkozunk egy ideje, így nagyon örülnénk már neki.
2017. aug. 3. 11:57
 14/57 A kérdező kommentje:
és a kislányotok gyorsan sikerült? vele éreztél vmit nemvárt előtt? nekünk múltkor elsőre összejött csak nem maradt velünk:( ( ez tavaly volt) most próbáljuk újra, remélem most is gyorsan sikerül és velünk marad, nagyon várjuk!! :)
2017. aug. 3. 12:02
 15/57 anonim válasza:
Hát nem volt egyszerű... 2014 márciusában kezdtünk próbálkozni. Szeptemberben lett pozitív a teszt, de sajnos nem lett szívhang, így novemberben műteni kellett. 2015 májusában lett pozitív újra, de akkor úgy el voltunk kavarodva a dolgainkkal, hogy akkoriban nem is figyeltem semmit. Mikor pozitív lett a teszt akkor gondoltam vissza, hogy a beágyazódáskor reggelre elég sok sötétbarna véres motyó jött ki... De annyi, nem tartott tovább. Mensi dátum után 4.nappal teszteltem pozitívat. 2 hónapja volt egy kémiai terhességem. Csak a teszt volt pozitív, doki nem látott semmit, időben még is jött.
2017. aug. 3. 14:33
 16/57 NyuszikaNYC20000 ***** válasza:
Nekem is volt par honapja egy kemiai terhessegem.pont egy hetet kesett.elso par napban erosodott a csik aztan az utolso napokban gyengult akkor tudtam h sajnos nem marad.mikor megjott rosszabbul voltam mint akarmikor.most elkeztunk a parommal mehpempot szedni es szedek vitamint.remelem hogy lesz valami hatasa mert nagyon sok jot olvastam rola.
2017. aug. 3. 14:53
 17/57 A kérdező kommentje:
én a dm-es kismama vitamint szedem, aztán ha élesbe kell, akkor lehet a femibionra váltok, de az is lehet, h maradok a dmesnél, sokan dicsérik és harmad annyiba kerül.
2017. aug. 3. 16:10
 18/57 anonim válasza:
Nekem az orvos javasolta az aspirin protectet. Szedem még a napi 200mg e vitamint, meg a femibionnak a babatervezős vitaminját. +C vitamin és Mg.
2017. aug. 3. 17:08
 19/57 anonim válasza:
10-es voltam
2017. aug. 3. 17:09
 20/57 A kérdező kommentje:
Akkor rajtad már nem múlik! :) szurkolok! Nekem ma egész nap émelygős hányingerem van, ez nagyon korai lenne,de ez van pedig.De nem élem bele magam semmibe, csak olyan kíváncsi vagyok, olyan jó lenne ha sikerülne!
2017. aug. 3. 17:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!