Ez lehet fals pozitív?
Rosszul létek miatt csináltam az orvos (háziorvos)
javaslatára több tesztet is 2 pozitív (predictor early) és volt egy nagyon halvány x-epil egy hete. De az x-epil és a predictor közt negativ volt masik x-epil és clearblue.
Már nem tudom, hogy ez csak szellemcsík? Sok rosszat olvasok erről a tesztről. Mêg nem volt elmaradt menstruációm hiába mondtam a dokinak. (Mondjuk ami volt előzőleg kb 3 nap volt és kevesebb mint szokott)
Szerintem ezek pozi tesztek!
Inkább az lehet a negatív tesztek hátterében h korai még a tesztelés.
Mindenképp javaslom a nőgyógyászt. Pozi teszt lehet ciszta miatt is. Inkább nézesd meg magad!
A terhes tünetek nekem korainak tűnnek, de ha várjátok már a babát, akkor nem meglepő
Nem.
Ez teljesen pozitív gratulálok.
A fals pozitív szürke vagy lila színű
Nekem is Nagyon korainak tűnik nem is terveztük konkrétan, viszont azt sem értem, hogy hogy mutathat pozitívan 10nappal menzesz előtt :D eléggé fáj a hasam a derekam és megnőttek a melleim+ jön is belőle valami pedig a szoptatás abbahagyása óta nem történt ilyen több mint 2 éve. (Egyébként ezért csinaltam újabb tesztet) ezen kívül nem gondoltam rá, hogy babát várhatok :D
Remélem uh-on látni valamit :)
egy bnőmnek volt az, h megjött neki de érdekesen érezte magát és kb a ciklusa 15.napján tesztelt ami + lett.
kiderült, h nagyjából 6 hetes volt már akkor és az amit mensinek hitt az nem is mensi volt. Szóval, UH és a doki majd megmondja.
nekem kb a ciklus 28. napján mutatta a teszt de nekem 16. napján volt pé-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!