Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet fals pozitív?

Ez lehet fals pozitív?

Figyelt kérdés

Rosszul létek miatt csináltam az orvos (háziorvos)

javaslatára több tesztet is 2 pozitív (predictor early) és volt egy nagyon halvány x-epil egy hete. De az x-epil és a predictor közt negativ volt masik x-epil és clearblue.

Már nem tudom, hogy ez csak szellemcsík? Sok rosszat olvasok erről a tesztről. Mêg nem volt elmaradt menstruációm hiába mondtam a dokinak. (Mondjuk ami volt előzőleg kb 3 nap volt és kevesebb mint szokott)

2017. júl. 30. 15:30
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2017. júl. 30. 15:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek pozi tesztek!

Inkább az lehet a negatív tesztek hátterében h korai még a tesztelés.

Mindenképp javaslom a nőgyógyászt. Pozi teszt lehet ciszta miatt is. Inkább nézesd meg magad!

A terhes tünetek nekem korainak tűnnek, de ha várjátok már a babát, akkor nem meglepő

2017. júl. 30. 15:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ez teljesen pozitív gratulálok.

A fals pozitív szürke vagy lila színű

2017. júl. 30. 15:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is pozitivak. Ne csinálj tobbet sztem. Felesleges.. Inkább nézzenek rad ultrahanggal.
2017. júl. 30. 15:51
 5/12 A kérdező kommentje:

Nekem is Nagyon korainak tűnik nem is terveztük konkrétan, viszont azt sem értem, hogy hogy mutathat pozitívan 10nappal menzesz előtt :D eléggé fáj a hasam a derekam és megnőttek a melleim+ jön is belőle valami pedig a szoptatás abbahagyása óta nem történt ilyen több mint 2 éve. (Egyébként ezért csinaltam újabb tesztet) ezen kívül nem gondoltam rá, hogy babát várhatok :D

Remélem uh-on látni valamit :)

2017. júl. 30. 16:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja, köszönöm :) még nem láttam fals pozitív tesztet azért nem tudtam eldönteni :)
2017. júl. 30. 16:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony pozitiiiv. Gratulálok😘😘
2017. júl. 30. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

egy bnőmnek volt az, h megjött neki de érdekesen érezte magát és kb a ciklusa 15.napján tesztelt ami + lett.

kiderült, h nagyjából 6 hetes volt már akkor és az amit mensinek hitt az nem is mensi volt. Szóval, UH és a doki majd megmondja.

nekem kb a ciklus 28. napján mutatta a teszt de nekem 16. napján volt pé-m.

2017. júl. 30. 16:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! 😊
2017. júl. 30. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Írtad hogy előző menzid is más volt mint szokott valószínűleg már akkor is Terhes voltál ezért mutat pozitívat most a teszted menzi előtt 10 nappal
2017. júl. 30. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!