Tapasztalatok érdekelnének, hogy melyik teszttel lett fals pozitív eredményetek?
Nem kémiai terhességre gondolok,hanem ténylegesen fals pozitív eredményre.
Nekem például a Clearblue lett 2x is pozitív (azóta nem veszek) a 13.dpo-reggelén,majd este megjött a menstruációm. Akkor az orvosom aztmondta,hogy nagyon sok teszt mutat pozitívat terhesség nélkül.
Közben külföldi oldalakon kutattam,hogy az a teszt ahol kék festékkel van csinálva,nem a legbiztonságosabb.
Utána ott van a predictor early amiről nincs személyes tapasztalatom,viszont sokaknak mutatott fals pozitívat.
Nektek volt valami hasonló tapasztalatatok? És melyik teszttel?
Szia! Nekem a medilab nagyon szép rózsaszín csíkot mutatott, de még aznap voltam HCG vérvételen és ott 0 volt az eredmény.
A másik ami becsapott még a walentin teszt, abból a tesztből többet is csináltam és mind csíkos volt HCG nélkül.
Egyébként sokan a száradási csíkra hiszik azt hogy pozitív a teszt, és még az elején én is beugrottam neki, de mikor tényleg pozitív lett, akkor jöttem rá hogy mennyi különbség van a kétféle csík között. Sajnos nekem nagyon sok babám elment, így volt már sok pozitív tesztem is, de sok "szellem" csíkos is.
Még annyi, hogy a clearblue teszten időn túl, de még fél órán belül nekem is jött ki csík, de az ugye már nem számít pozitív tesztnek.
Második voltam.
Igen ez igaz,mármint hogy keverik az emberek. A clearblue nálam olyan volt,ahogy futott fel a csík,már ott volt a + jel. A facelle tesztről olvastam eddíg még jókat.
Valamelyik nap pedig kutattam a neten és akkor találtam egy orvosi véleményt,miszerint a teszt lejárt szavatossága vagy nem megfelelő hőmérsékleten tartása miatt is jelezhez fals eredményt. De ugye alapból tárolhatja szerintem a gyártó is rossz helyen véletlenül. Vagy a neten rendelés,postázás (télen minuszba,myáron 40 fokban). Bár nem tudom ennek hány fals pozitív teszt köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!